limfomul hodgkin stadiul III A
Drum bun in viata, draga ! Si spor la lucru. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Sa stii ca nici noi nu intentionam sa imbatranim pe forum. Asa ca daca nu mai dau semne de viata pe forum sa stiti ca n-am patit nimic, ca atunci dau mai multe semne de viata pe forum ca facem schimb de experienta, ci doar am hotarat ca e timpul sa-mi vad de viata mea, cu tot regretul de a nu mai comunica cu cei care trec prin experiente similare. In fond ceea ce am scris deja sper ca ramane si poate fi sursa de inspiratie pentru cei care chiar cauta informatii. Si sa mai stii ca simtul umorului ma tine doar 5 minute pe net. In general am o fata lunga si pe mine scrie nu deranja. Puternica nu sunt, ci doar practica. Adica am avut vreo alternativa ? Hai sa fim seriosi, la ce mi-ar fi folosit sa-mi fi consumat putina energie ramasa plangandu-mi de mila ? Eu ce nu pot schimba incerc sa iau ca atare. Asta e. Pe mine una psihicul m-a ajutat. Bine ca esti desteapta si intentionezi sa urmezi sfatul medicului privind controalele periodice, lucru extrem de important in cazul nostru. Pt. PopescuYonutz te felicit pt. puterea de a incerca sa incurajezi pe altcineva chiar si atunci cand ti-e insuti probabil ca iti e mai greu decat celuilalt. In privinta controalelor periodice nerespectate din pacate nu pot sa te felicit, dar macar ti-ai invatat lectia si ai atras atentia ce se poate intampla in caz contrar. Oricum probabil ca noi toti acuma suntem mai intelepti si mai oameni decat am fi putut fi altfel. Si poate ca apreciem viata mai bine. Si tot probabil asta e cel mai important in viata. D-na Elivia cu dumneavoastra mai comunic prin mesaje private. Sanatate si viata lunga va doresc la toti !
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23limfom hodgkin - in remisie
- 13dupa un an am primit diagnosticul de limfom hodgkin
- 60se pote vindeca boala hodgkin?
- 12boala hodgkin - tratament
- 5Boala Hodgkin se trateaza.. unde?
- 5mi s-a spus ca nu "s-au topit ganglionii" si vom incepe de luni cu citostatice
- 5Hodgkin - vreau copil! se poate?
- 3limfomul hodgkin - se poate scapa sau nu?
- 4Boala Hodgkin
- 7ganglion inflamat, Hodgkin ?
- 102Marijuana medicinala
- 0va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu rezultatele analizelor
- 1Limfom Hodgkin
- 3Limfom hodgkin
- 5Limfom hodkin classic screloza nodulara stadiul lV B
- 1Hodkin celulatitate mixta
Mai multe informații despre: Limfomul Hodgkin Sistemul limfatic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: