Limfom non hodkin tip T
Buna ziua ! Mama mea a fost diagnosticata cu Limfom non-hodkin de tip T.
Mi-ar placea si ne-ar ajuta f mult sa discutam cu persoane c au trecut prin aceasta boala, sa impartasim experiente cu aceasta boala..
Intrebarea este. se poate trai cu aceasta boala? Mamei mele i s-a depistat o tumoare in piept, si aceasta ii tot creeaza probleme de respirate, a inceput sa tuseasca si o doare in piept.
A inceput si tratamentul de citostatice la Sp Coltea, la dna dr Berbec.
Astept mesaje atat de la pacienti, cat si de la persoane de specialitate pentru un sfat. multumesc
Mi-ar placea si ne-ar ajuta f mult sa discutam cu persoane c au trecut prin aceasta boala, sa impartasim experiente cu aceasta boala..
Intrebarea este. se poate trai cu aceasta boala? Mamei mele i s-a depistat o tumoare in piept, si aceasta ii tot creeaza probleme de respirate, a inceput sa tuseasca si o doare in piept.
A inceput si tratamentul de citostatice la Sp Coltea, la dna dr Berbec.
Astept mesaje atat de la pacienti, cat si de la persoane de specialitate pentru un sfat. multumesc
3 comentarii
Da se poate trai. Eu am fost diagnosticata acum 9 anii si sunt ok. Sanatate multa
Imi puteti da va rog mai multe detalii? Sunt foarte ingrijorata cu mama mea.
Bună, în străinătate ati încercat sa face ti ceva investigati sa știți ca multe din diagnosticele puse la noi în tara diferă de alte Clinici din strainatate.Din experienta va spun.Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2limfom malign non hodgkin, chimioterapie si hepatita cronica produsa de medicamente
- 3ce inseamna micropoliadenopatii, cumva metastaze?
- 3Limfom Non hodgkin
- 3Non-Hodgkin cu HTLV1
- 2Limfom Non-Hodgkin
- 2limfom nonhodgkin
- 2limfom malign non-Hodgkin CU CELULA MARE B
- 4limfom non-hodgkin si sarcina
- 3Limfom malign non-hodking
- 4Non hodghins...ajutor
- 1limfom maligh nonhodgkin difuz cu celula mica b
- 6Limfom non-hodking agresiv, stadiul 3
- 3Intrebare limfom
- 1Medicamente pentru limfom non-Hodgkin