Lichen plan oral - sfat medical
Am fost diagnosticat cu lichen plan oral ( formatiuni albicioase pe obrazul interior, mai mult in stanga) acum aprox. un an si jumatate. Am urmat tratament prescris de dermatolog cu plaquenil timp de 3 luni si local cu diverse creme pe baza de corticoizi si imunosupresoare. Lichenul plan a disparut aproape complet. Insa de cateva luni am niste leziuni rosii, dureroase tot pe obrazul interior, in stanga unde lichenul a fost cel mai raspandit. Aceste leziuni nu se vindeca in niciun fel. Evident mananc cu dificultate din cauza lor. La ce medic trebuie sa merg? Tot dermatolog sau altceva? Eventual ce tratament ar trebui sa mai fac?
5 comentarii
1. CT3D LA dantura făcut la un cab. Stomatoligic
Exclus toate focarele de infectie ascunse
2. Consult Gastroligie
Limba și mucoasa bucala.. Au legătură strânsă cu tractul digestiv prin plexul solar și sistemul limfatic
3. Sper ca să ținut regim strict alimentar.. Fără lapte de vaca. Fără oțet. Lamai. Usturoi. Citrice. Acidulate????
Exclus toate focarele de infectie ascunse
2. Consult Gastroligie
Limba și mucoasa bucala.. Au legătură strânsă cu tractul digestiv prin plexul solar și sistemul limfatic
3. Sper ca să ținut regim strict alimentar.. Fără lapte de vaca. Fără oțet. Lamai. Usturoi. Citrice. Acidulate????
Multumesc pt raspuns, dar...atatea greseli gramaticale ma fac sa nu am incredere in el! Ce inseamna gastroligie? Stonatoligic?! Bine ca aveti grija se cereti sa scriem noi corect gramatical...
cand se scrie de pe un telefon mic. fara ochelari. e mai complicat
dar daca asta conteaza mai mult decat sa rezolvi problema.Succes
unii cred ca au inteles ca e vorba de Stomatolog si Gastrologie...
dar daca asta conteaza mai mult decat sa rezolvi problema.Succes
unii cred ca au inteles ca e vorba de Stomatolog si Gastrologie...
Și eu am înțeles că e vorba de stomatologie și gastrologie, dar asta nu e o scuză pentru dvs. in niciun caz de a scrie cu greșeli, mai ales doctor fiind...nu dă bine...
Am "aceeași " problemă ca și tine dar sub altă formă, adică lichen plan eroziv bucal, confirmat la biopsie București, si poate discutăm mai mult pe Wattsapp, 0771500765, deoarece sunt îngrijorată de tot ce citesc pe internet!! Poate ai lucruri mai interesante care le ai făcut pentru tratament, sau invers!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Lichen plan - informatii. Se trateaza?
- 7Am fost diagnosticat cu lichen plan = deficit de imunitate?
- 6Lichen Planus este o boala grava?
- 4lichen plan
- 6Lichen plan !
- 1am fost diagnosticata cu lichen plan cutaneo mucos
- 2probleme nivel bucal
- 3probleme nivel bucal
- 2probleme nivel bucal
- 0Ajutor tratament lichen plan bucal
- 4Ajutor tratament lichen plan bucal
- 8Linchen oral Sau sindrom de gura arsa
- 2Am lichen plan eroziv și iau tratament cu medrol și plaquenil
Mai multe informații despre: lichenul plan