ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Lichen plan oral - sfat medical

12-10-2023
catablue
Nu este medic/terapeut
catablue
Am fost diagnosticat cu lichen plan oral ( formatiuni albicioase pe obrazul interior, mai mult in stanga) acum aprox. un an si jumatate. Am urmat tratament prescris de dermatolog cu plaquenil timp de 3 luni si local cu diverse creme pe baza de corticoizi si imunosupresoare. Lichenul plan a disparut aproape complet. Insa de cateva luni am niste leziuni rosii, dureroase tot pe obrazul interior, in stanga unde lichenul a fost cel mai raspandit. Aceste leziuni nu se vindeca in niciun fel. Evident mananc cu dificultate din cauza lor. La ce medic trebuie sa merg? Tot dermatolog sau altceva? Eventual ce tratament ar trebui sa mai fac?
5 comentarii
0
12-10-2023, ora 19:13
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. CT3D LA dantura făcut la un cab. Stomatoligic
Exclus toate focarele de infectie ascunse
2. Consult Gastroligie
Limba și mucoasa bucala.. Au legătură strânsă cu tractul digestiv prin plexul solar și sistemul limfatic
3. Sper ca să ținut regim strict alimentar.. Fără lapte de vaca. Fără oțet. Lamai. Usturoi. Citrice. Acidulate????
0
12-10-2023, ora 20:51
catablue
Nu este medic/terapeut
catablue
Multumesc pt raspuns, dar...atatea greseli gramaticale ma fac sa nu am incredere in el! Ce inseamna gastroligie? Stonatoligic?! Bine ca aveti grija se cereti sa scriem noi corect gramatical...
0
13-10-2023, ora 09:14
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cand se scrie de pe un telefon mic. fara ochelari. e mai complicat
dar daca asta conteaza mai mult decat sa rezolvi problema.Succes
unii cred ca au inteles ca e vorba de Stomatolog si Gastrologie...
0
13-10-2023, ora 12:14
catablue
Nu este medic/terapeut
catablue
Și eu am înțeles că e vorba de stomatologie și gastrologie, dar asta nu e o scuză pentru dvs. in niciun caz de a scrie cu greșeli, mai ales doctor fiind...nu dă bine...
0
25-01-2024, ora 03:07
Cirstea Luminita Mirela
Nu este medic/terapeut
Cirstea Luminita Mirela
Am "aceeași " problemă ca și tine dar sub altă formă, adică lichen plan eroziv bucal, confirmat la biopsie București, si poate discutăm mai mult pe Wattsapp, 0771500765, deoarece sunt îngrijorată de tot ce citesc pe internet!! Poate ai lucruri mai interesante care le ai făcut pentru tratament, sau invers!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.