Leziune demielinizantă
Bună ziua!
Mama mea în vârstă de 50 de ani a fost la neurolog pentru un control, se confruntă cu migrene de foarte mulți ani, din copilărie, iar eu am moștenit-o. Astăzi a primit rezultatul de la RMN, iar la medicul neurolog are programare abia poimâine.
Concluzii RMN:
Leziune demielinizantă la nivelul substanței albe subcorticale parietal dreapta.
În rest, totul este normal.
Poate fi vorba despre scleroză multiplă? Există motiv de îngrijorare? Precizez că sunt puțin speriată.
Mulțumesc!
Mama mea în vârstă de 50 de ani a fost la neurolog pentru un control, se confruntă cu migrene de foarte mulți ani, din copilărie, iar eu am moștenit-o. Astăzi a primit rezultatul de la RMN, iar la medicul neurolog are programare abia poimâine.
Concluzii RMN:
Leziune demielinizantă la nivelul substanței albe subcorticale parietal dreapta.
În rest, totul este normal.
Poate fi vorba despre scleroză multiplă? Există motiv de îngrijorare? Precizez că sunt puțin speriată.
Mulțumesc!
1 comentarii
Ce fel de simptome mai prezinta, mama dumneavoastră ? Are cumva miscari necoordonate(ataxie) sau vederea în ceață? Pot fi semne ale sclerozei multiple insă, raspunsul îl poate da doar medicul curant. Nu trebuie să va ingrijorati daca nu are simptomele pe care le-am enumerat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0RMN LEZIUNE DEMIELINIZANTA
- 0microleziune de demielinizare, nespecifica, frontal drept
- 0Leziuni demielinizzante subcorticale supratentoriale, de origine vascular ischemica
- 1Leziuni demielinizante si analize borellia
- 0Leziune demielinizanta infracentrimetrica parietala dreapta
- 0Leziuni demielinizante (RMN NATIV)
- 3Leziuni demielizante
- 0Modificări RMN cerebral
- 4Consecinte ale paraliziei faciale sau e ceva grav?
Mai multe informații despre: leziune demielinizanta