interpretare analize sange

rezultate analize de sange:trombocite 109 (normal: 150-400), leucocite 3, 85 (normal 4-10), limfocite 1, 32(normal 1, 5-4)
in rest toate analizele au iesit bine si e prima oara cand imi ies prost analizele de sange.
Ar putea cineva sa interpreteze aceste rezultate? multumesc anticipat
in rest toate analizele au iesit bine si e prima oara cand imi ies prost analizele de sange.
Ar putea cineva sa interpreteze aceste rezultate? multumesc anticipat
3 comentarii

E putina problema cu coagularea sangelui (trombocitele sunt sub valoarea normala), leucocitele si limfocitele, care sunt tot leucocite, aici e o problema cu imunitatea.

Am inteles...multumesc pt raspuns si pt sfat...ma gandesc ca exista posibilitatea ca la refacerea analizelor sa nu mai apara nici una din problemele astea...sau nu?
si uitasem sa spun ca mi-a mai iesit calciul peste valorile normale-dar cred ca nu ar trebui sa ma ingrijoreze...manac iaurt si chefir si dimineata si seara...probabil ca asta este motivul
si uitasem sa spun ca mi-a mai iesit calciul peste valorile normale-dar cred ca nu ar trebui sa ma ingrijoreze...manac iaurt si chefir si dimineata si seara...probabil ca asta este motivul

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Analiza sangelui in Italia
- 3fractia reticulocitelor imature
- 4Poat fi depistate prin analiza sangelui dereglari hormonale?
- 4Interpretare analize sange
- 3la analizele de la sange iese daca am apendicita?
- 4Probleme: Gama GT 84
- 3Interpterare analize sange
- 4analize sange, copil de 4 ani jumatate
- 3bilirubina
- 15dupa ce mi-am facut analize la sange, m-am speriat
- 0rezultat analize sange si urina
- 3analize complete sange
- 0Analize sange
- 3interpretare analize sange
- 0analiza de sange
- 0Nelamurire analize la sange pt copil 1 an si 2 luni
- 1Rezultate analize sange si urina