leucocite crescute

buna ziua, daca in urma unui set de analize numarul de leucocite este de 12.30 este un motiv de ingrijorare? Mentionez ca analizele au fost efectuate in urma unui tratament cu milurit, pantoprazol, movalis, milgamma iar anterior de acest tratament am suferit o interventie chirurgicala mai precis hernie de disc. multumesc, o zi buna!.
1 comentarii

Buna seara,
Cauza cea mai obisnuita de crestere a leucocitelor este o stare infectioasa/ inflamatorie prezenta in organism; aceasta stare ar trebui precizata prin analize/investigatii suplimentare, in functie si de contextul clinic, pentru precizarea sediului unei eventuale infectii-reno-urinar, faringian, ORL, dentar etc.
In contextul dumneavoastra concret, daca interventia chirurgicala a fost recenta (cateva zile), e posibil ca aceasta sa fie cauza (starea inflamatorie postoperatorie), dar in acelasi timp e posibil sa existe si o infectie la locul interventiei. Pe langa investigatia necesara in acest sens, e necesar sa efectuati analize/investigatii si pentru a exclude o posibila/ eventuala infectie cu alt sediu, dupa cum am mentionat la inceput.
Cauza cea mai obisnuita de crestere a leucocitelor este o stare infectioasa/ inflamatorie prezenta in organism; aceasta stare ar trebui precizata prin analize/investigatii suplimentare, in functie si de contextul clinic, pentru precizarea sediului unei eventuale infectii-reno-urinar, faringian, ORL, dentar etc.
In contextul dumneavoastra concret, daca interventia chirurgicala a fost recenta (cateva zile), e posibil ca aceasta sa fie cauza (starea inflamatorie postoperatorie), dar in acelasi timp e posibil sa existe si o infectie la locul interventiei. Pe langa investigatia necesara in acest sens, e necesar sa efectuati analize/investigatii si pentru a exclude o posibila/ eventuala infectie cu alt sediu, dupa cum am mentionat la inceput.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Tratament pentru toti parazitii din corp
- 0Medicamente homeopatice cu sau fara prescriptie?
- 4Reacții adverse duo și plus
- 1O părere, masturbare
- 0Cât timp tine un tratament homeopat?
- 1Pot sau nu sa donez va rog?
- 1Experienta mea cu Sedatif PC
- 2Medici homeopati Romania
- 0Homeopat - endocrinologie - noduli tiroidieni
- 4Homeopatia si TVP