LES?
Buna ziua! Am 24 de ani si acum 3 zile mi.a aparut in zona fetei mai exact in jurul ochilor si pe oraji pete rosii. Dupa care s.au uscat formand o crusta ( ca niste rani). Am consultat un imunolog si mi.a recomandat un set de analize si unguentul Dermovate. A luat in calcul si varianta LES. Este posibil? Astept un raspuns.
2 comentarii
0
11-07-2009, ora 20:34
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna seara!
In conditiile in care v-a consultat un imunolog si v-a spus ca este posibil sa fie vorba despre Lupus eritematos sistemic, inseamna ca acel medic a analizat si observat anumite simptome/semne/particularitati care l-au determinat sa spuna ca este posibil sa fie LES, dar nu trebuie neaparat sa fie vb despre aceasta afectiune. Folositi unguentul conform posologiei si faceti-va analizele recomandate dupa care reveniti la consult.
Numai Bine si multa sanatate!
In conditiile in care v-a consultat un imunolog si v-a spus ca este posibil sa fie vorba despre Lupus eritematos sistemic, inseamna ca acel medic a analizat si observat anumite simptome/semne/particularitati care l-au determinat sa spuna ca este posibil sa fie LES, dar nu trebuie neaparat sa fie vb despre aceasta afectiune. Folositi unguentul conform posologiei si faceti-va analizele recomandate dupa care reveniti la consult.
Numai Bine si multa sanatate!
Pana la confirmarea diagnosticului de lupus NU APLICATI Dermovate pe fata !!!!
Ar trebui sa consultati un dermatolog, iar Dermovate lasati sa si-l aplice imunologul pe fata !
Ar trebui sa consultati un dermatolog, iar Dermovate lasati sa si-l aplice imunologul pe fata !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi