Lentile heliomate nu se mai coloreaza

03-05-2013
Cimpoesu
Nu este medic/terapeut
Cimpoesu
De anul trecut din luna octombrie, am cumparat ochelari cu lentila heliomata (maro), firma producatoare este Hoya (cred, asa apare pe cardul de garantie).

Eu avand miopie (-11 cu -9) am preferat sa imi protejez ochi cumparand lentile fotocromatice (maro). Toata iarna lentilele au functionat normal, iar de 2-3 luni lentilele mele nu se mai coloreaza la intesitate maxima... Nu am idee ce sa fac, am card de garantie la ocelari ( 2 ani garantie cu tratament) si nu stiu ce sa ma fac... Nu imi permit sa imi cumpar altii, desi m-au costat in jur de 300 euro.

Ce m-ati sfatui sa fac? La ce imi foloseste cardul de garantie ? Se poate face tratament la lentile sa fie ca la inceput.. Acum, cand e lumina puternica, se contrasta doar putin, iar inainte nu mi se putea vedea ochi... Am sunat la cabinet de unde iam luat si nu au raspuns la tel, probabil nu au program acum in aproprierea pastelui. Va multumesc!
1 comentarii
0
19-05-2013, ora 10:42
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata!Despre garantie trebuie sa vorbesti cu optica de la care ai cumparat ochelarii. Si apoi exista un oficiu de protectie a consumatorului.
...Oricum exista destule persoane greu de multumit cand e vorba de ochelari, unii sunt nascuti de mama lor certareti, cauta mereu nod in papura si pentru doctori sunt o pacoste. Eu incerc sa ma feresc de oamenii astia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.