Lapte cu sange (5 luni alăptat )

31-10-2018
Rebecca.Oana
Nu este medic/terapeut
Rebecca.Oana
Buna seara!
Sunt o mamica care alăptează de 5 luni. Pentru a stimula laptele, pediatra mi-a sugerat sa folosesc pompa, nu mereu, ci când simt ca mai scade lactație. In aceasta seara m-am decis sa scot lapte. După 5 minute in sanul stâng a țâșnit putin sange. Ce se intampla? Acum ma gândesc dacă cumva a curs și când am alăptat copilul... nu am dureri, nu am răni...am constatat ca țâșnesc picături de sange din canale “noi” sa zic asa... nu sunt cele “obișnuite unde curgea laptele...
Sunt foarte îngrijorată de situație. Astept raspuns de la cineva calificat sau persoane ce au trecut prin asa ceva. Voi merge și la doctor bineînțeles dar nu am posibilitatea sa ajung zilele ce urmează... doar un telefon mâine ii pot da.

Am uitat sa mentionez: ma mulg cam o data la săptămâna, mananc sanatos și diversificat, merg regulat la analize, eco. Toate sunt Ok. Laptele la inceput a fost mai putin și am folosit mai mult atunci pompa, acum iau și Galactogyl care m-a ajutat foarte mult. Un plic / seara..
Help!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme des întâlnite în alăptare
  •