Iritatie in zona intima
Buna ziua, va rog daca se poate sa ma ajutati.Baiatului meu in varsta de 16 ani i-au aparut niste cosuri, sau nu stiu cum sa le numesc, pe testicole si in zona penisului.Sunt niste bubite mici rosii, nu foarte dese, are vreo 3.Una acum este exact ca un cos, are puroi.A mai avut una asa, a spart-o, s-a dat cu baneocin si s-a trecut, dar a aparut alta dupa un timp.Am zis sa incerc cu un unguent, va rog sa ma sfatuiti, iar daca nu trec o sa merg cu el la un control.Mentionez ca nu se pune problema igienei, deoarece e obsedat cu dusul, epilare...Va multumesc.
4 comentarii
"e obsedat cu dusul, epilare..."
S-ar putea ca aici sa fie problema - dupa epilare pot sa apara foliculite. Puneti din nou baneocin pana trece si nu se epileaza pana trece. Daca e posibil sa nu foloseasca lame, ci trimmer; daca nu, o lama noua de fiecare data.
S-ar putea ca aici sa fie problema - dupa epilare pot sa apara foliculite. Puneti din nou baneocin pana trece si nu se epileaza pana trece. Daca e posibil sa nu foloseasca lame, ci trimmer; daca nu, o lama noua de fiecare data.
Va multumesc pentru raspuns.O sa continuam cu baneocin.Nu a folosit lama niciodata.
In plus de cele spuse de domnul doctor, sa nu se mai spele cu sapun pe gland, acesta irita si totdeauna va avea o iritatie ce trece destul de greu. Numai cu apa calda se va spala si atit.
Multumesc, intr-adevar si sapunul il foloseste excesiv.O sa tinem cont de toate sfaturile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2-cosuri- pe testicole
- 2mi-a iesit un fel de cos intre penis si Testicole..help
- 3iritatie inghinala cu mancarimi usoare.
- 1buba la testicol
- 1Iritatie zona inghinala
- 1Mancarime iritatii in zona genitala.
- 2Cosuri pe testicule
- 3Iritatie langa anus
- 4Zona genitala
- 4" Cosuri " testicule
- 0Cos pe testicul
- 4Iritatie labie mica
- 0Zona genitală
- 0Leziuni pe labiile mici
- 0Problema in zona genitala barbat