iritatie a ochilor

de ceva vreme mi-a aparut o iritatie in zona ochilor.se manifesta cam asa:roseata a pielii, mancarime...am folosit triamcinolon s, a disparut insa reapare daca opresc tratamentul.am folosit si apa termala de la avene si am luat si claritine(antialergic).ce ma sfatuiti sa fac...astept raspuns urgent
6 comentarii

Buna seara! Cel mai bine ar fi sa faceti un consult oftalmologic.Este vorba despre o blefaroconjuctivita care a determinat eczematizarea tegumentului pleoapelor?Se poate stabili in urma examenului biomicroscopic; va mai recomand examen bacteriologic al secretiei conjunctivale, culturi pentru fungi, examen pentru evidentierea Ag chlamydial, Ig M si Ig G anti HVS1, testari pentru alergeni pentru stabilirea diagnosticului si a tratamentului ;Este obligatorie igiena locala riguroasa, este foarte bun un sampon pentru bebelusi " No Tears"; folositi produse cosmetice hipoalergenice, testate dermatologic si oftalmologic, eventual o gama recomandata bebelusilor cu piele atopica( Stelatopia de la Mustela)Numai bine

va multumesc foarte mult...dar e ceva grav k m-am cam speriat dupa toate denumirile acelea?

va salu!am si eu un gen de problema...adica am observat ca de la efort mai mult(ceea ce cred eu)imi apar niste iritatii in jurul ochilor...au aspect de urzicaturi..aceeasi culoare...rosii..si apoi m i se umfla.si trebuie sa stau linistit cateva zile...de regula dorm sau stau in pat...ce ma sfatuiti sa fac? e vorba intradevar de oboseala?

buna ziua... am si eu o problema am fost la docror oftamolog ptr ca eram rosie la ochii mia zis ca am o simpla iritatie mia dat optiserum si nettacin si claritin 2 zile mia trecut... da imi tot apare aceasta iritatie si ma gandesc de la ce o fi... ptr ca de machiat nu ma machiez delok si fac un tratemet am facut peeling si tyreb sa ma dau cu niste creme( bepanthen, capiln. crema de noapte de la iwostin si nidoflor) ma gandesc sa fie de la astea? nuj ce sa zic astept raspuns..ms frumos!

buna...am si eu o problema cu ochii, ma irit tot timpul ceva ca niste cosuri rosii se usuca...am fost la doctor dar mi saspus sa nu ma mai machiez si sa ma spal cu ser dar problema persista am tot timpul ochi iritati si arat oribil...am incercatsa iau antialregice dar imimfac rau la stomac .stie cineva ceva despre asta ceva va rog astept raspuns

am o iritatie la ochi..daca nu ma dau cu crema..se vede ca si cum nu m'as fi spalat pe ochi..am cumparat un gel de la farmacie..TIS..Q4U..dar nu este prea bun..iar atunci cand ma dau cu acest gel..se vede rosu..:|..ce sa fac?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarimi ale ochilor si stranuturi exagerate.
- 3Celulita orbitala
- 8pete pe ochi
- 2durere de ochi dupa folosirea prezervativiului
- 3pungute la ochi...
- 5mamei mele a aparut o pata galbena pe ochi cu vase de sange
- 3durere mare in spatele ochilor
- 16M-am trezit din senin cu o durere intensa in spatele ochiului stang
- 3mi-a sarit dopul de la sampanie in ochiul stang si mi-a aparut un punct rosu
- 3ma ustura ochii
- 9Raceala vara (pe canicula)
- 5Cel mai bun prieten al meu are irisul perforat!
- 3Unul din ochi nu se inchide de tot
- 4Probleme ochii
- 9Scotom scintilant
- 1Ambi ochi uflati dintr-o data !!
- 4Durere cap si ochi
Mai multe informații despre: Ochiul ochiul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Conjunctivitele produse de agenti iritanti
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: