invatati sa va vindecati!
Orica boala apare mai intai in corpul energetic si abia apoi in cel fizic. Acest minus de energie apare ca o gaura in campul energetic si nu poate sa fie umplut cu nici un medicament. Echilibrul se restabileste doar daca adaugi energie. Atunci cand stai intr-un mediu cu energie inalta si intri intr-o stare de liniste mentala profunda, vindecarea se poate produce instantaneu. Nu inteleg cum de omenirea nu acorda mai multa importanta acestui fenomen. Si chiar daca se constata rezultate pozitive nu se generalizeaza ca forme posibile de tratament. Stim cu totii ca aici este vorba de interese financiare ale industriei farmaceutice mondiale, dar totusi viata oamenilor chiar nu mai conteaza?.Duc copilul la control si medicul constata ca s-a vindecat, desi nu era singurul medic care imi spusese ca acest lucru nu se va intampla niciodata fiindca era vorba de un defect din nastere. Eu, ca mama, sunt fericita ca analizele au confirmat vindecarea si incerc sa-i spun ca a avut dureri de vindecare la un curs si ca am banuit de atunci ca s-a vindecat. Iar doctorul, care nu isi revenise inca din surpriza vederii analizelor, nu poate sa imi spuna mai mult decat:"noi suntem medici si nu credem in aceste metode". Si stau eu si ma intreb : asta-i tot ? Nu vrei sa stii mai mult domnule doctor? Nu vrei sa stii cum s-a petrecut acest miracol? Acesta nu este un caz singular. Cine nu crede sa vina sa vada. Unii nu cred nici daca vad! www.qilingong.com
2 comentarii
0
10-12-2008, ora 11:40
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Ai mare dreptate, enorm de mare!
insa exista medici deschisi la asa ceva.si vor fi din ce in ce mai multi.vindecarea prin modificarea gandirii si aplicarea tehnicilor energetice, cu sau fara aparatura, va fi din ce in ce mai cautata.
Ceea ce mentionezi inca este valabil la noi pentru ca, in comparatie cu Occidentul suntem in urma mult.si de asemenea, acest fenomen de remanenta este valabil si in lumea medicala.
cu timpul toate se vor aranja!
insa exista medici deschisi la asa ceva.si vor fi din ce in ce mai multi.vindecarea prin modificarea gandirii si aplicarea tehnicilor energetice, cu sau fara aparatura, va fi din ce in ce mai cautata.
Ceea ce mentionezi inca este valabil la noi pentru ca, in comparatie cu Occidentul suntem in urma mult.si de asemenea, acest fenomen de remanenta este valabil si in lumea medicala.
cu timpul toate se vor aranja!
cu mare placere, doamna doctor. Am tot respectul pentru biorezonanta, deoare in doar o ora de diagnosticare prin biorezonanta mi s-a spus, in sfarsit, dupa mai mult de 10 ani de cautari, care este motivul dereglarilor mele hormonale: adenom hipofizar. Pentru mine a fost o usurare sa stiu si am inteles inca o data ca doar qigongul este calea spre vindecare. Meditatia lucreaza excelent pt. orice problema de sanatate si sunt convinsa ca voi "topi" acest adenom in scurt timp. Am studiat cate ceva despre presopunctura, masaj si acupunctura si am inceput sa inteleg ce se intampla cand anumite puncte sunt stimulate. In meditatie deseori simt punctele dureroase si stiu ca astfel se vindeca si se echilibreaza organismul, blocajele se elimina si energia incepe sa curga libera pe meridiane. Nu ma mai tem de boala. Ma simt puternica, desi nu am fost asa pana de curand. Atunci cand dispui de arme puternice, frica dispare.Stii ca depinde doar de tine sa alungi boala din corpul tau. Cand ai o problema nu este de ajuns sa vrei sa traiesti, trebuie sa stii cum anume sa lupti. Asta incerc sa transmit si altora, ca sta in puterea noastra sa aflam aceste lucruri care mii de ani au fost tinute secrete si pe care Maestrul lin Kai Ting le spune oamenilor cu generozitate. Spui ca se va schimba ceva si la noi. Timpul se scurge si e pacat de atatea vieti care se duc. De Anca Parghel a auzit toata lumea, dar cati sunt in suferinta de care nu aude nimeni? Sunt 2000 de ani de la Isus si ce s-a schimbat? E omul constient de maretia lui? Ce stim despre Divinitatea noastra launtrica ? Daca incerci sa vorbesti oamenilor despre aceasta se uita la tine ca la un ciudat! Priviti-va boala ca pe un test pe care Divinitatea vi-l da pentru a va obliga sa va cunoasteti. Depasiti barierele propriei voastre limitari si viata voastra se va schimba. Sufletul va fi multumit ca, in sfarsit, il bagati in seama si va veti vindeca! Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sindromul Tourette- tratament eficient
- 1Ce părere aveți de Terapia Genică?
- 2Argila albastra ca o cura naturala pentu un cancer la ficat
- 0Industria farmaceutică neloială: supliment alimentar Cardio A
- 3Merita sa cercetez și sa studiez mai pe indelete cărțile Medical Medium?
- 1Biorezonanta
- 13Sănătatea optimă este o stare de armonie completă între trup, minte și suflet
- 6Sunatoarea (Hypericum perforatum) este o planta puternic antidepresiva
- 6Beta-glucanii din ciuperca medicinala Reishi cresc puterea sistemului imun
- 8Crema cu galbenele pentru tratarea candidozei vaginale