Intrebari legate de apendicita

19-05-2010
alexandra96
Nu este medic/terapeut
alexandra96
Am fost operata de apendicita si am stat in spital o saptamana.Am avut un fel de peritonita...cand m-a taiat exact atunci mi sa spart apendicu.Am avut drena 5 zile.Va rog sa imi spuneti daca acum dupa operatie am voie sa mananc seminte si ciocolata...mentionez ca nu mi-a scos firul (ata ) si trebuie sa ma duc marti sa mi-o scoata.Eu am mancat putina ciocolata si niate seminte :-s dar ce se poate intampla? Adica daca nu tin regimul ce mi se va intampla ?
Mentionez ca am 13 ani.
Astept raspuns urgent.Multumesc!
2 comentarii
0
21-05-2010, ora 06:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Intestinul tau acum, la locul operatiei, este ca un ciorap fin insailat.cum tragi de el sau il intinzi mai mult decat trebuie, se rupe.Trebuie neaparat sa tii regim, nu mai manca seminte, ai tot timpul din lume in fata si te vei satura de seminte, mancarea nerecomandata imediat dupa interventie suprasolicita intestinul, il incarca si il mareste, si risti ca sa ajungi inapoi in spital intr-o situatie de urgenta.intestinul se poate rupe din nou si iar ajungi la peritonita.
0
03-06-2011, ora 18:15
myhaelaaa
Nu este medic/terapeut
myhaelaaa
dupa cat timp de la operatia de apendicita poti sa mananci seminte ????????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul