intrebare

26-05-2008
kiss laura
Nu este medic/terapeut
kiss laura
buna seara, ma numesc laura si am 20 de ani.m-am nascut cu cataracta congenitala si strabism la ochiul stang, adica atata se stia pe vremea cand am fost la primul control la varsta de un an. pana acuma am fost operata de miopie, de la -6 acum am -3, si de strabism.doctorii zic ca degeaba m-ar opera de cataracra ca mai am o deformatie la fundul ochiului un canal ce trebuia sa e retraga in copilarie canalul cloque. nu prea stiu ce sa fac ca in ultimul timp si cu ochiul drept vad cam prost acolo am -1.oare e din cauza celuilalt ochi pt ca fortez prea tare ochiul drept. nu mai stiu ce sa fac pt ca sunt la facultatea de arhitectura si am multa nevoie de ambii ochi.sper ca se v-a gasi rezolvare si pentru problema mea. si inca o iintrebare ; oare sa ma risc sa mai fac o operatie de strabism pt ca prima nu a fost total reusita si inca se vede mult diferenta mai ales cand sunt obosita.
1 comentarii
0
27-05-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Ce acuitate are ochiul stang? Daca este ambliop, dupa interventia pentru strabism, ochiul va devia dupa un timp; Miopia ochiului drept nu este consecinta faptului ca nu folosesti ochiul stang;daca o sa mai creasca? Nu stim;O sugestie:poarta ochelarii permanent, cura cu Mirtilene Puro 1 cpr pe zi, 1 luna, cura repetata la 3 luni, sirop deee afine; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.