Intrebare conizatie
Buna. In curând trebuie sa imi fac o conizatie deoarece la biopsie mi-a iesit cin 3. Dupa intervetie se vindeca usor colul si ce o sa urmeze? Cum pot sa stiu ca am scapat?
5 comentarii
Buna ziua.In timpul conizatiei se vor recolta probe pt biopsiei, iar in urma rezultatului interpretat de doctor veti sti daca ati scapat.
Buna Claudia!
Ai efectuat procedura de conizatie?
Cum esti?
Ai efectuat procedura de conizatie?
Cum esti?
Din pacate, toti scriu cand sunt disperati si au nevoie de sfaturi, apoi uita sa-si impartaseasca experienta, ajutand alte persoane.
Bună,
Am avut si eu conizatia in urma cu doua saptamani. Pot spune ca am avut usoare scurgeri vaginale ( ele pot fi date si din cauza ovulelor post interventie). Dupa operatie, bucata scoasa se trimite la analizat si undeva in 4-6 saptamani vine rezultatul. Cumva se supraprune cu perioada in care trebuie sa mergi la control ca medicul sa vada cum se vindeca colul.
Ca si indicatii: repaus fizic 4-6 saptamani.. nu ridici nici macar 2 kg, totodata este interzis in aceasta perioada contactul sexual.
Am avut si eu conizatia in urma cu doua saptamani. Pot spune ca am avut usoare scurgeri vaginale ( ele pot fi date si din cauza ovulelor post interventie). Dupa operatie, bucata scoasa se trimite la analizat si undeva in 4-6 saptamani vine rezultatul. Cumva se supraprune cu perioada in care trebuie sa mergi la control ca medicul sa vada cum se vindeca colul.
Ca si indicatii: repaus fizic 4-6 saptamani.. nu ridici nici macar 2 kg, totodata este interzis in aceasta perioada contactul sexual.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3col uterin cu epiteliul pavimentos cu zone de ulceratie...
- 5Conizatie - necesara neaparat?
- 4am descoperit o rana pe col... Ce presupune recuperarea dupa conizatie?
- 5conizatie- a doua interventie!
- 4Conizatie
- 5Rana pe col + hpv conizatie
- 1vreau un copil
- 10tratament post conizatie
- 2sangerare dupa conizatie
- 2Conizatie urgent
- 2displazie severa de col
- 0Augumentin dupa conizatie
- 0Conizatie
- 0Conizație și recuperarea
- 4Rezultat anatomie patologica