Intestin care nu se lipeste

23-12-2018
Monica111ro
Nu este medic/terapeut
Monica111ro
Buna ziua, mama este internata de 5 luni in.spital. Operata prima data de o ocluzie intestinala cu o complicatie sambure inghitit care a perforat intestinul subtire determinand fisura chirurgul a taiat o.bucata cea fisurata. La o saptamana nu.a tinut cusatura intestinului ( am.inteles ca dupa cateva zile daca nu tine este din.cauza organismului care.nu are colagen proreine etc) s a facut infectie care a afectat si.o.bucata de piele, din.nou operatie, chirurgul I a facut ileostoma etc apoi au urmat multe.infectii a trecut peste ele. La doua luni I a facut operatie de anulare ileostoma. A avut de atunci un.aparat de la hartmann cu vacum un.burete prins de partea afectata prima operatie sub care erau intestinele si care o ajuta la recuperare (-extrage eficient secretia din plaga etc). Acum trei saptamanii I a fisurat o parte din.intestin si.prin.partea subtire doctorul.I a cusut.partea fisurata, la 5 zile dupa iar s a fisurat si acum iar s a fisurat de 2 zile iar cusuta. Daca nu tine acum doctorul vrea sa o opereze sa elimine partea afectata, dar capetele care ar fii cusute nu cred ca ar sta lipite daca tot asta vad ca este problema.
Nu exista alta varianta?
Nu.exista altceva care poate impulsiona organismul sa secrete ce ii trebuie pentru a se prinde cusatura? Nu exista o cusatura mai puternica? _( dr a incercat si cu fir mai subtire si mai.gros si mecanic si cu capsator medical)
Nu vad cum.poate trai.cu o eventuala ileostoma definitiva, deoarece mancarea nu.s ar mai absorbi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici