interpretare HBc pozitiv

Buna ziua, as dori o informatie in legatura cu rezultatele unor analize medicale.Va multumesc. Anticorpi anti HBc pozitiv. Anticorpi antiHCV, versiunea3.0-metodaMEIA negativ. Antigen HBs-test generatia a 3-a metoda MEIA negativ.Precizez ca nu am facut vreun tratament pentru hepatita si nici nu stiu sa fii avut.Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac. VA MULTUMESC
4 comentarii

Acest profil serologic pledeaza in principiu pt o infectie acuta la debut cu virusul hepatic B, anti-HBc tip Ig M fiind primii anticorpi ce apar in aceasta infectie, si deseori pot apare inaintea Ag HBs. Totusi, dvs nu specificati ca e vorba de IgManti-HBc, ceea ma face sa nu fiu foarte sigur...Daca sunt IgG anti-HBc, atunci poate fi o infectie veche cu virus hepatic B, dar absenta Ag HBs ma face sa cred ca nu suntem in aceasta situatie. Pt clarificare ar mai fi necesare: Ag e, Ac anti-e, anti-HBs, si nu in ultimul rind ADN viral pt virusul hepatic B.
Concluzie: infectie cu virus hepatic B fara a putea preciza cu certitudine momentul, starea de activitate a bolii, daca e infectie acuta sau cronica(date insuficiente). Cel mai probabil-infectie acuta cu virus hepatic B.
Concluzie: infectie cu virus hepatic B fara a putea preciza cu certitudine momentul, starea de activitate a bolii, daca e infectie acuta sau cronica(date insuficiente). Cel mai probabil-infectie acuta cu virus hepatic B.

Ce imi puteti spune, e ceva grav?
AST 18 ; ALT 13 ;colesterol 213;
Ag HBs 907, 2 REACTIV
Anti HBc pozitiv
Ag HBe 0, 163 Nonreactiv
Anti HCV 0, 152 Nonreactiv
AST 18 ; ALT 13 ;colesterol 213;
Ag HBs 907, 2 REACTIV
Anti HBc pozitiv
Ag HBe 0, 163 Nonreactiv
Anti HCV 0, 152 Nonreactiv

buna ziua as dori niste lamuriri si eu va rog frumos hbs ag negativ, hbe ag negativ, anti-hbe pozitiv, anti-hbc pozitiv, anti-hcv negativ, anti-hbs negativ si am inca o analiza toxoplasma igg rezultat pozitiv 240 ul(pozitiv6ul/ml)si mai scrie prezenti ac de clasa igg anti-toxoplasma gondii ce inseamna va rog eu frumos sa imi spuneti si mie va multumesc

Buna seara! Ma numesc Gheorghe si am fost depistat de putin timp ca sunt purtatorul virusului hepatitei B!Acestea sunt rezultatele primelor analize AgHBs pozitiv 1599.31, AntiHBc pozitiv 11.89, AntiHBe pozitiv 0.03! As dori sa stiu ce inseamna pt ca eu nu am nici o simtoma!Asta inseamna ca l-am luat de curand sau nu se stie si sunt doar purtatorul virusului?Va multumesc!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33purtator sanatos aghbs
- 2Ce inseamna HBs?
- 0Interpretare analiza Antigen Hbs
- 0Ac anti hbs pozitiv
- 3Hepatita B. agHBS negativ/pozitiv
- 4Va rog o interpretare pentru analize medicale - Antigen HBs pozitiv
- 0Aghbs Cantitativ
- 1Aghbs pozitiv / Achbs pozitivi
- 1Aghbs pozitiv dar si Ac hbs pozitivi...la ce rezultat poate duce acest lucru in viitor ?!
- 1Am Aghbs pozitiv dar si Ac hbs pozitivi
Mai multe informații despre: ag hbs pozitiv