Interpretare ecografie mamara
Buna ziua, am făcut o ecografie mamara pt ca ma durea foarte rau sânul stâng! Din pacate problema nu ar fi la sânul stâng ci la cel drept! Mi as dori sa ma ajutati sa inteleg ce inseamna ceea ce mi a scris dna doctor! San drept: infero-intern ora 5- nodul hipoecogen transsonic, omogen relativ bine conturat de 7, 2/4, 2 mm, fara semnal vascular prezent. Inframamelonar la limita cadranelor inferioare ora 6- formatiune nodulara cu contururi boselate, hipoecogena, relativ omogenă de aproximativ 2/0, 8cm, ce schiteaza in interior fine calcificari cu slab semnal vascular peri-lezional.
San stâng la limita cadranelor externe ora 3- nodul hipoecogen omogen, bine conturat de 8, 5/4, 5 mm cu axul lung paralel cu planul tegumentului. Va multumesc!
San stâng la limita cadranelor externe ora 3- nodul hipoecogen omogen, bine conturat de 8, 5/4, 5 mm cu axul lung paralel cu planul tegumentului. Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Trebuie vazute pozele si posibil investigatii suplimentare. Posibil fibroadenoame.
Ar trebui sa efectuati sonoelastografie !
Trebuie vazute pozele si posibil investigatii suplimentare. Posibil fibroadenoame.
Ar trebui sa efectuati sonoelastografie !
Ce ai mai facut pana acuma ? Ai mai facut investigatii ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1echografie mamara
- 2Rezultat ecografie mamara...
- 2Interpretare ecograf mamar
- 0Ecografie mamara
- 0mamografie si ecografie bilaterala
- 0Chist poliseptat, ganglioni inflamatori - ecografie mamara.
- 1Interpretare ecografie mamara
- 6Nodul san
- 0Ecografie mamara
- 0Ecografie mamară
- 0Ecografie mamara
- 0Ecografie mamara
- 0Durere sani
- 0Placard posibil displazic
- 4Chist san
- 0Interpretare ecografie mamara
Mai multe informații despre: ecografia mamara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: