interpretare analize medicale

Buna-ziua, mi-am facut un buletin de analize medicale si sunt un pic ingrijorata, imi puteti spune ce inseamna MPV-11, 70; Leucocite 8, 99; Limfocite 23, 50, toate aceste valori sunt in afara limitelor admise.Multumesc si astept raspuns
5 comentarii

salut!
poti gasi niste informatii despre limite normale si cresteri/scaderi pe site-ul sanatateata.com
numai bine!
poti gasi niste informatii despre limite normale si cresteri/scaderi pe site-ul sanatateata.com
numai bine!

sotul meu a facut niste analize si nu prea stim ce inseamna:mpv 10, 75;leucocite8, 86, si la sumar de urina:proteina 20.Multumesc astept un raspuns

draga dusacarmenmihaela, MPV este volumul plachetar mediu(volumul trombocitelor mediu) si sotul nu are o crestere foarte mare a acestuia, valorile normale sunt (6, 50-10, 50) iar leucocitele(globulele albe) cand acestea prezinta o crestere peste limita admisa e vorba de o infectie dar asta se vede doar intr-o urmatoare investigatie.Sper ca ti-am fost de folos.Multa bafta

am angina cu streptococ beta hemolitic si am niste nelamuriri in legatura cu rezultatele analizelor pe care mi le-am facut.aslo-200, crp-negativ, fibrinemia-432.astept raspuns.multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize medicale
- 13Interpretare analize
- 9Ajutor: e cancer?
- 5analize.rog raspuns
- 2Interpretare analize
- 3Rugaminte: ce inseamna aceste valori negative?
- 3sifilis..analize angajare
- 7analize medicale
- 3FSH 27 - ce inseamna?
- 3interpretare analize
- 3Rezultate analize - e cazul sa fac un test de hepatita B-C?
- 14Rog interpretare analize
- 0Analize medicale de rutina
- 6Rezultate Analize Hormonale
- 3analize inainte de sarcina
- 12analize medicale
- 0Interpretare analize
- 0interpretare analize
- 6Interpretarea analizelor
- 0Analize glanda suprarenala
Mai multe informații despre: analizele medicale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: