interpretare analize.. limfocite unde valoarea lor e mult scazuta
mi-am facut hemoleucograma si in afara de limfocite unde valoarea lor e mult scazuta sub limita normala (13.4% iar val normala este 22-43) toate celelalte par ok
este cazul sa-mi fac probleme? si in caz ca da ce-mi recomandati?
multumesc anticipat
este cazul sa-mi fac probleme? si in caz ca da ce-mi recomandati?
multumesc anticipat
3 comentarii
Ar fi de ajutor o completare a datelor cu nr. leucocitelor si formula leucocitara - neutrofile, limfocite, monocite, eozinofile, bazofile.
multumesc din suflet pentru raspuns
nr leucocite: 10.8, limfocite: 42.1, monocite 89.8, eozinofile 290, bazofile 10.8, nesegmentate 4.69, segmentate 14.7
daca nu am scris destul de clar rezultatele imi cer scuze si tin sa precizez ca am fost la medicul de familie si in afara de ferogradumed nu mi-a recomandat nimik, a spus ca totul e ok (sideremia este de 23 si creatinina este 0.68, in rest toate valorile se incadreaza in limite normale)
nr leucocite: 10.8, limfocite: 42.1, monocite 89.8, eozinofile 290, bazofile 10.8, nesegmentate 4.69, segmentate 14.7
daca nu am scris destul de clar rezultatele imi cer scuze si tin sa precizez ca am fost la medicul de familie si in afara de ferogradumed nu mi-a recomandat nimik, a spus ca totul e ok (sideremia este de 23 si creatinina este 0.68, in rest toate valorile se incadreaza in limite normale)
Daca sunt 10.800 leucocite, si limfocite sunt 13, 4% cum ati spus in primul mesaj, nu e nici o problema.
Restul datelor nu le inteleg prea bine pentru ca nu sunt trecute unitatile de masura si nici virgulele nu sunt trecute corect la unele elemente. Dar daca ati fost la medicul de familie si a vazut analizele, e bine.
Numai bine!
Restul datelor nu le inteleg prea bine pentru ca nu sunt trecute unitatile de masura si nici virgulele nu sunt trecute corect la unele elemente. Dar daca ati fost la medicul de familie si a vazut analizele, e bine.
Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2limfocitele
- 15interpretare analize-hemoleucograma completa
- 19analizele bune, stare fizica proasta, va rog poate ma puteti ajuta
- 12analize cu semnul intrebarii... PDW, MPV si pH urina
- 4am si o intrebare..poate ma ajuta cineva
- 2Hemoleucograma
- 13nr de limfocite mari, neutrofile mici
- 6Neutrofile mari, limfocite mici, VSH mic
- 3hemoleucograma bebe 1 luna!!
- 3Nivel scazut Limfocite
- 1Hemoleucograma - Problema dermatologica
- 0interpretare analize - Limfocite scazute
- 1Interpretare hemoleucograma
- 0Hemoleucograma
- 0hemoleucograma
- 0limfocite marite si granulocite scazute
- 0Neutrofile procentuale valoare mare/limfocite absolute si procentuale valoare mica
- 0Hemoleucograma
- 0Interpretare hmloleucograma
- 0Interpretare analize;Hematii 50 valoare determinata si eritrocite 4.07
Mai multe informații despre: Limfocitele Hemoleucograma