interpretare analize

buna ziua, am 27 de ani si tocmai am luat rezultatele la anallizele obligatorii si doctorita este in concediu pana la data de 1 octombrie si sunt speriata. ma poate ajuta cineva. Mi-a iesit
sideremia = 159, hemograma -> largimea distributiei trombocitare= 17, 9% urina biochimie -> densitate =1027 si ph = 8. restul analizelor sunt in limita normala...ma puteti ajuta sa-mi spuneti daca e ceva grav sa ma duc la medic inainte de 1 octombrie (sa ma duc la alt medic de familie)
sideremia = 159, hemograma -> largimea distributiei trombocitare= 17, 9% urina biochimie -> densitate =1027 si ph = 8. restul analizelor sunt in limita normala...ma puteti ajuta sa-mi spuneti daca e ceva grav sa ma duc la medic inainte de 1 octombrie (sa ma duc la alt medic de familie)
2 comentarii

stai linistita nu e nevoie, nu e nimic cu totul iesit in afara parametrilor...

i-am facut baietelului meu de 3 ani si 10 luni idr si azi am primit rezultatul dar nu stiu cum sa-l interpretez, adica daca e totul ok edem-0mm si eritem 14mm si mai vad scris ceva pe buletinul de rezultate cred ca este important 2UT/0.1ml.(idr la PPD). astept un raspuns.cu multumiri

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: