intepaturi de purici
Oriunde merg atrag puricii ca un magnet Ii duc cu mine acasa si ma chinuie cu intepaturile lor provocandu-mi mancarimi insuportabile. Cei din familie n-au nicio problema din aceasta cauza. Exista vreun remediu un medicament sau un unguent care sa ma scape de intepaturile puricilor
2 comentarii
Buna Po i aplica vitamina C solu ie pe n epaturile respective i po i lua i sub form de pastile pentru ca videcarea s fie mai rapid . De asemenea po i ncerca i cu mixtura mentolat sau alcoolul mentolat. O alt variant este uleiul aromat de eucalipt cui oare sau ment aplicat pe fiecare zon afectat . Pentru protec ia mpotriva acestor insecte i nu numai i recomand Aloe Vera spray cu ac iune imediat Emergency spray . Numai bine :
Scuze. Se pare ca acest site nu mai accepta diacritice. Suntem in Romania si mi se pare logic si normal sa scriu in limba romana. In fine sper sa ma lamureasca si pe mine administratorul acestui site sau cineva despre aceasta eroare. Acum va trebui sa rescriu mesajul de mai sus desi sunt sigur ca in mare parte a fost inteles. Poti aplica vitamina C solutie pe intepaturile respective si poti lua si sub forma de pastile pentru ca videcarea sa fie mai rapida. De asemenea poti incerca si cu mixtura mentolata sau alcoolul mentolat. O alta varianta este uleiul aromat de eucalipt cuisoare sau menta aplicat pe fiecare zona afectata. Pentru protectia impotriva acestor insecte si nu numai iti recomand Aloe Vera spray cu actiune imediata Emergency spray . Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi