Întârzierea menstruației după naștere
Bună ziua,
Am născut acum 6 luni și jumătate prin cezariana și alăptez exclusiv, la 3 luni am avut menstruație, luna următoare mi-a întârziat cu o săptămână, iar acum de aproape două luni nu mi-a venit deloc.
Am folosit ca metode de contracepție prezervativul, coitul întrerut sau ovulele. Sunt tare îngrijorată că aș putea fi însărcinată, deși am făcut două teste și au ieșit negative. Se poate să întârzie datorită alăptării? Sau poate și faptul că am slăbit 10 kg într-o lună?
Am născut acum 6 luni și jumătate prin cezariana și alăptez exclusiv, la 3 luni am avut menstruație, luna următoare mi-a întârziat cu o săptămână, iar acum de aproape două luni nu mi-a venit deloc.
Am folosit ca metode de contracepție prezervativul, coitul întrerut sau ovulele. Sunt tare îngrijorată că aș putea fi însărcinată, deși am făcut două teste și au ieșit negative. Se poate să întârzie datorită alăptării? Sau poate și faptul că am slăbit 10 kg într-o lună?
1 comentarii
E foarte probabil sa fie inca o dereglare a ovulatiei legata si de alaptare dar si de scaderea ponderala. Folositi prezervativul ca metoda contraceptiva sa excludeti in continuare o sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sangerare prelungita la doua luni de la nastere
- 1SANGERARI LA 5 LUNI DE LA NASTERE
- 0menstruatia dupa cezariana
- 6Cheaguri
- 1menstruatia dupa nastere
- 3Prima menstruatie dupa cezariana
- 1Mentruatie dupa nastere cu sange negru
- 0Menstruatie dupa nastere
- 4Menstruatie dupa nastere
- 0menstruatie dupa sarcina
- 0Menstruatie dupa nastere