insuficienta gonadotropa

19-09-2008
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Sunt un om normal cu o functie buna intr-o societate, precizez asta de la inceput pt. ca am inteles ca oamenii cu diagnosticul meu sunt retardati mintal.nu am avut menstruatie niciodata doar daca luam anticonceptionale.acum 2 ani am fost la un mare centru de diagnosticare si mi sa pus diagnosticul de :hipoplazie hipofizara, insuficienta gonadotropa si emty sella partial iar ca tratament anticonceptionale.de atunci nu mai am curajul sa merg la nici un medic, vreau un copilas si eu, vreau o familie, ma doare sufletul sa constat ca boala mea este f.grava.
As vrea sa stiu daca exista in lumea asta un tratament pt.asa ceva.vreau sa incerc, poate diagnosticul e gresit sau nu stiu, vreau sa-mi fac curaj sa o iau de la capat dar vreau sa stiu daca exista in lume ceva pt.mine.la endocrinologi am fost ani la rand si m-au plimbat degeaba prin spitale fara macar sa-mi puna un diagnostic.
Sunt sigura ca sunt si medici buni si va rog pe toti care stiti ceva despre asta sa ma ajutati.nu ma simt rau, nu am probleme sunt un om absolut normal la prima vedere.vreau parerea unui medic ca nu mai stiu ce sa cred.
Va multumesc din suflet.
15 comentarii
0
19-09-2008, ora 00:00
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
am uitat sa precizez daca conteaza ca am 25 de ani si m-am ingrasat f.mult in ultimii ani
0
29-09-2008, ora 00:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna!

Boala de care suferi tu Empty Sella Syndrome (ESS) - (Sindrom de sa turceasca goala) este o afectiune foarte rara dar nici pe departe imposibil de tratat; se poate apela la o operatie chirurgicala, tratament endocrinologic care sa siplineasca insuficienta hipofizara etc. Nu stiu cine ti-a spus ca oamenii care sufera de acest sindrom sunt retardati mintal, tot ce pot sa iti spun este ca sunt foarte rare cazurile de oameni retardati mintal in aceasta afectiune!

Mai mult de atat nu te pot ajuta, insa poti gasi mai multe informatii pe urmatoarele site-uri:----------*

Sau te poti adresa acestei organizatii care ajuta persoane ca tine cu informatii si scheme terapeutice:

National Organization for Rare Disorders (NORD)
P.O. Box 1968
(55 Kenosia Avenue)
Danbury, CT 06813-1968
orphan@rarediseases.org
Tel: 203-744-0100 Voice Mail 800-999-NORD (6673)
Fax: 203-798-2291

Numai BIne si ai incredere in DUMNEZEU; vei avea si un copil!!!

(*modificat de admin)
0
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
merci!asta vreau sa aflu mai exact ce inseamna acest diagnostic.Intr-un mare institut de diagnostic mi-au spus ca trebuia sa fiu retardata.
multumesc inca o data.dar in Romania este cineva care ma poate ajuta?
0
Incearca la Policlinica Iancului din Bucuresti la dnul doctor endocrinolog Virgiliu Stroescu, tel : 0722890237.

Uite un link cu mai multe info dsp afectiunea de care suferi in lb. romana: ------------*

(*modificat de admin)
0
30-09-2008, ora 00:00
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Multumesc Nicusor !Am incercat pe link-urile straine pe care mi le-ai dat si am aflat informatii folositoare dar in acelasi timp cred cu mai multa tarie ca un medic din tara.nu stiu ce sa zic dar sunt sceptica.este o malformatie pe care multi dintr-e medici o "bajbaie".dar nu-mi pierd speranta si voi incerca in Timisoara, mi-e mai aproape si in Bucuresti nu mai vreau sa vin pt.ca am ramas dezamagita.
0
30-09-2008, ora 00:00
Ok, cu mare placere!

Te cred ca esti dejamagita, eu sunt dezamagit pe Romania in general, am ajuns sa imi tratez o problema dermatologica in SUA daca iti vine sa crezi ca in Romania am luat o tona de unguente si medicamente si nimeni nu avea habar de ce si cum... (ma refer la acnee)!!

Numai Bine multa Sanatate!
0
08-10-2008, ora 00:00
MAG1
Nu este medic/terapeut
MAG1
Imi spui te rog de unde sti ca o sa imi treaca problema de la sine, un doctor mi-a prescris o reteta cu SEROXAT ddar nu am avut curajul sa o iau.
0
20-10-2008, ora 10:04
irina lupu
Nu este medic/terapeut
irina lupu
Buna arena,
la fel de bulversata sunt si eu ca si tine. Boala fetitei mele ste asemanatoare. La fel mi-au spus si mie medici referitor cum ca ar provoca idiotenia. Refuz sa cred acest lucru. Dovada o am in fata ochilor. Desi este intr-o stare degradata ( a fost in coma, parapareza flasca, surditate profunda, edeme cerebrale datorita toxicitatii unor medicamente, etc. ) a invatat literele si sa scrie. Stia doar sa-si scrie numele si cateva litere. Facand analogie cu numele ei a invatat sa scrie cuvintele. Daca la inceput mi se parea imposibil, a reusit. Performanta mi se pare remarcabila. Este un copil de 6 ani traumatizat.
Capul sus. Nu este vorba de retard.
0
21-10-2008, ora 10:48
irina lupu
Nu este medic/terapeut
irina lupu
apropo, consulta un endocrinolog
0
21-10-2008, ora 12:09
Buna!

Am cumparat pt lectura o carte de endocrinologie si am constatat cu uimire ca pt prima data exista o documentatie si chiar o schema de tratament pt Empty Sella. Am scanat paginile si iti voi da link-urile pentru a le putea downloada sau viziona. Sper sa te ajute; numai bine!

---------------*

Mult succes arena si edwina!!!

(*modificat de admin)
0
23-10-2008, ora 12:57
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Edwina am fost la un medic endocrinolog recent pt ca am probleme si cu tiroida acum si mi-a spus ca e cea mai mare prostie sa spuna cineva ca poti fi retardat cu asemenea boala.Oricum sunt un om absolut normal care a realizat multe in viata, am o casa, o masina, o functie f.buna deci imi vine sa rad cand ma gandesc ca ar trebui sa fiu retardata.Am 25 de ani si multe lucruri le-am facut cu ajutorul parintilor(financiar)dar la fel de multe singura.Sunt la fel ca toata lumea, vesela, trista etc.Nu mai crede in toate tampeniile medicilor, multi nu stiu ce zic.Fetita nu are cum sa fie retardata daca are acelasi diagnostic.Saptamana viitoare ma voi interna la un medic bun si o sa vad cata dreptate au avut cei de la Parhon.O sa te anunt sa mergi si tu cu fata.Pt mine singura grija este ca vreau un copilas ca altfel nu m-as stresa cu nimic, nu ma deranjeaza boala cu nimic.
Nicusor multumesc mult tu m-ai ajutat sa gasesc multe raspunsuri si sunt optimista ca va fi bine dar nu aici in tara.
Sa auzim de bine
0
23-10-2008, ora 16:38
Cu placere! In Romania nu faci nimic, in strainatate cu ajutorul medicilor si cu vointa de la Dumnezeu te vei face BINE. Ai incredere! Iti doresc tot binele din lume si multumesc inca odata pt sfaturile de la topicul cu Boala de reflux gastro-esofagian!
0
23-10-2008, ora 20:50
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Si eu iti multumesc ca m-ai ajutat sa aflu ce medici nu au reusit pana acum.Stiu ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce si sunt sigura ca va avea grija de noi.Si tie multa sanatate, si oricand te pot ajuta cu un sfat sau o informatie daca stiu, o fac cu cea mai mare placere.
0
24-10-2008, ora 00:23
Asa este, dar DUMNEZEU este FANTASTIC de BUN, crede-ma, ai mare incredere in dansul si nu vei regreta.
Ai cumva un id de mess? daca vrei si poti te rog sa mi-l dai, poate mai conversam din cand in cand!
NUMAI BINE!!!
0
13-02-2012, ora 21:09
mire32
Nu este medic/terapeut
mire32
Dragele mele, mie nu-mi vine sa cred ca CINEVA va poate vorbi de retard la un astfel de diagnostic!!! Am 32 de ani si de la 2 ani jumate mi s-a pus diagnosticul de nanism hipofizar! Practic sunt o papusa de 1, 34cm care arata beton!!! fara nici o urma de falsa modestie! De-asemenea si hiploplazie hipofizara! Menstruatia, sau lipsa ei mai degraba, nu m-a impiedicat sa raman insarcinata la 30 de ani si sa am un baietel perfect normal si sanatos!!! NU MAI INTRATI IN PANICA!!! Mai degraba documentati-va cat puteti fara sa mai cereti opinia tuturor medicilor posibili!!! Dar VA RECOMAND cu toata increderea un profesor doctorand in endocrinologie din Constanta: CIRCO EDUARD!!!!! NU EZITATI SA-L CAUTATI!!!! ESTE MAI MULT DECAT UN "SIMPLU" DOCTOR!! Sanatate din plin s-aveti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: