inflamatii pe uretra
buna ziua. am 45 de ani, si de vreo luna doua mi au aparut niste inflamatii pe uretra care ma ustura, nu ma doare la urinat dar ma deranjeaza pt ca le simt acolo, urinarile mele sant in functie de cate lichide beau, nu f dese, dar in marea majoritate in cantitati mici, fara presiune, simt ca am un obstacol acolo pe uretra si nu ma lasa sa urinez.inainte aveam si niste mancarimi pe uretra, sau arsuri uneori, si o mica sectretie uretrala..am fost la ginecolog dar avand in vedere faptul ca am un fibrom uterin care mi s a spus ca e ce operat, medicul a dat toata vina pe acest fibrom.desi i am spus ca am pb pe caile urinare..am facut papa nicolau care mi a iesit bine si analiza de urina la fel..in urma cu trei ani am fost la urolog pt aceleasi simptome si mi a scris sindrom vezical iritativ fara sa ma vada pe uretra..ingrijorarea mea este acea inflamatie si secretia acea alba fara miros..sa fie vorba de o uretrita?asa se manifesta la femei?sau ce ma sperie sa nu fie niste diverticuli uretrali..ce sfat imi dati?mi am facut o programare si la urolog.cam ce analize si investigatii ar trebui sa fac???
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 118Afectiune a cailor urinare
- 6am o BTS si nu stiu ce este, nu am gasit tratament.
- 4inflamarea uretrei dupa contact sexual totdeauna!
- 1uretra inflamata
- 0Infectie urinara dupa sex
- 0Cistoscopie
Mai multe informații despre: Uretra la femeie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: