Cistoscopie

20-03-2019
Laura_laura_
Nu este medic/terapeut
Laura_laura_
Buna seara,
Astăzi am făcut o cistoscopie deoarece in ultimii ani am avut Infecții urinare recurente. Inițial a fost foarte greu ca doctorița sa pătrundă cu instrumentul in uretra, deoarece uretra avea doar 3mm lărgime. După ce a lărgit uretra pana la 7mm a reușit sa pătrundă cu aparatul in interiorul vezicii, bineînțeles am avut dureri destul de mari pe timpul inserției, deși am avut anestezic local. Doctorița mi-a arătat pe ecran vezica urinară și mi-a explicat faptul ca acele Infecții se datorează faptului ca nu puteam evacua complet urina. Vezica urinară avea vizibile semne de stress și efort. După ce totul s-a sfârșit indicațiile primite au fost faptul ca acum uretra este lărgită la 7 mm și ca trebuie sa iau analgezice timp de 1-2 zile deoarece voi avea dureri la urinare plus control peste circa 7 zile.
Au trecut circa 6 ore de la intervenție dar eu nu am urinat. Nu simt nevoia de a urina, nici nu am băut nimic, însă eu sunt obișnuita sa urinez la circa 2-3 ore sau și mai des. Este normal sa nu simt nevoia de a urina? Plus îmi este extrem de frica sa urinez pentru ca nu știu ce durere voi avea și mai ales acum când uretra e atât de lărgită.
Va multumesc anticipat pentru răspuns,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul