infectie urinara...
buna ziua! am si eu o problema...de apoximativ 3 ani ma lupt cu o infectie urinara, o tratez pentru moment apoi cum nu sunt atenta revine sub o forma mai dura.acum sunt in situatia in care mi-a reaparut si nu stiu ce sa mai fac...am luat 2 zile nolicin si nu si-a mai facut efectul.am fost la farmacie si mi-au dat cefrin, l-am luat de ore si nu mi-a trecut deloc. ce sa fac sa-mi treaca?ajutati-ma, va rog.sunt singura aici in bucuresti pentru(sunt la facultate) si nu stiu cum sa procedez in situatia asta si nici la cine sa apelez.mamei nu vreau sa-i spun sa nu se ingrijoreze.
2 comentarii
bea ceai uricol sunt niste pliculete mici
spalate cu furginol se numeste cu irigatoru
sau ceai de galbenele
iar in cazul antibioticilor ma refer pastile mai bine faci niste injectii sunt mai sigure si nu ataca ficatu
am nascut prin cezariana si am facut infectie urinara de la sonda stiu ce inseamna nolicinul devine imun
spalate cu furginol se numeste cu irigatoru
sau ceai de galbenele
iar in cazul antibioticilor ma refer pastile mai bine faci niste injectii sunt mai sigure si nu ataca ficatu
am nascut prin cezariana si am facut infectie urinara de la sonda stiu ce inseamna nolicinul devine imun
.si acum cum va mai simtiti? v-ati tratat? ce sfaturi ati mai putea sa-mi mai dati legat de asta? ce as putea sa fac sa scap de asta?...nu imi doresc sa mai trec prin chinurile astea, durerile sunt insuportabile.multumesc frumos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)