infectie urinara...

08-12-2009
crysa_crys
Nu este medic/terapeut
crysa_crys
buna ziua! am si eu o problema...de apoximativ 3 ani ma lupt cu o infectie urinara, o tratez pentru moment apoi cum nu sunt atenta revine sub o forma mai dura.acum sunt in situatia in care mi-a reaparut si nu stiu ce sa mai fac...am luat 2 zile nolicin si nu si-a mai facut efectul.am fost la farmacie si mi-au dat cefrin, l-am luat de ore si nu mi-a trecut deloc. ce sa fac sa-mi treaca?ajutati-ma, va rog.sunt singura aici in bucuresti pentru(sunt la facultate) si nu stiu cum sa procedez in situatia asta si nici la cine sa apelez.mamei nu vreau sa-i spun sa nu se ingrijoreze.
2 comentarii
0
09-12-2009, ora 22:41
alina_leo2002@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alina_leo2002@yahoo.com
bea ceai uricol sunt niste pliculete mici
spalate cu furginol se numeste cu irigatoru
sau ceai de galbenele
iar in cazul antibioticilor ma refer pastile mai bine faci niste injectii sunt mai sigure si nu ataca ficatu
am nascut prin cezariana si am facut infectie urinara de la sonda stiu ce inseamna nolicinul devine imun
0
11-12-2009, ora 21:06
crysa_crys
Nu este medic/terapeut
crysa_crys
.si acum cum va mai simtiti? v-ati tratat? ce sfaturi ati mai putea sa-mi mai dati legat de asta? ce as putea sa fac sa scap de asta?...nu imi doresc sa mai trec prin chinurile astea, durerile sunt insuportabile.multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.