Infecție renală?
In urmă cu 7 zile (aproximativ)am inceput sa simt disconfort la urinare si jet slab cu întârziere urmată de o senzație de jenă in testiculul stâng care intre timp sa inflamat (nu foarte tare)dar fara durere dupa 3 zile in care am crezut ca o să treacă de la sine a început sa mă doară rinichiului stâng. O durere arzătoare care ma determinat sa merg la medic. Mi-au fost prescrise antibiotice (Amoxicilină)dar fără analize de urină sau sânge.
Dupa 1 zi de așteptat si administrarea a 3 pastile antibiotice durerea a crescut in intensitate si am mers sa fac un ecograf sa fiu sigur ca nu e piatră la rinichi Rezultatul:126/61mmIP 18mm contur regulat, ecostructura corticalei ușor neomogenă, cu zone difuze hipoecogene, juxtapapilare si extazii ale grupului caliceal superior, fără obstrucții.AM 19 ANI SI TOATĂ VIAȚA MEA AM FOST SANATOS SI AM FACUT SPORT!!!! VA ROG SPUNETIMI CE POATE FII !!!!
Dupa 1 zi de așteptat si administrarea a 3 pastile antibiotice durerea a crescut in intensitate si am mers sa fac un ecograf sa fiu sigur ca nu e piatră la rinichi Rezultatul:126/61mmIP 18mm contur regulat, ecostructura corticalei ușor neomogenă, cu zone difuze hipoecogene, juxtapapilare si extazii ale grupului caliceal superior, fără obstrucții.AM 19 ANI SI TOATĂ VIAȚA MEA AM FOST SANATOS SI AM FACUT SPORT!!!! VA ROG SPUNETIMI CE POATE FII !!!!
2 comentarii
Daca tratamentul cu antibiotice si-a facut efectul, insemana ca intr-adevar este vb depsre inflamatia tractului urogenital...dar ce a servit ca factor declansator :
1. o infectie urinara primara dupa
2. o infectie la prostata
3. alt focar inflamator din organism..tinsilita, bronsita, o carie...NOI NU STIM !
Pentru a clarifica un astfel de caz clinic, este necesar de mrs in mod programat la urolog si de facut un control a tractului urogenital + analize generale singe, biochimie ( CONFORM PROTOCOL CLINIC NATIONAL ) !
Sanatate si succese va dorim !
Cu respect, Dr. SADOVNIC
1. o infectie urinara primara dupa
2. o infectie la prostata
3. alt focar inflamator din organism..tinsilita, bronsita, o carie...NOI NU STIM !
Pentru a clarifica un astfel de caz clinic, este necesar de mrs in mod programat la urolog si de facut un control a tractului urogenital + analize generale singe, biochimie ( CONFORM PROTOCOL CLINIC NATIONAL ) !
Sanatate si succese va dorim !
Cu respect, Dr. SADOVNIC
Va mulțumesc foarte mult pentru răspuns! Dar ce ma îngrijorează este sa nu îmi fie afectat rinichiul ( 3zile cu antibiotice si durerea are aceași intensitate)
Ecograful a cuprins toate organele iar prostata este in limite normale.
Ar fii bine sa mai aștept sa vadă dacă își face efectul antibioticul sau sa merg la urgențe??( Mulțumesc Anticipat)
Ecograful a cuprins toate organele iar prostata este in limite normale.
Ar fii bine sa mai aștept sa vadă dacă își face efectul antibioticul sau sa merg la urgențe??( Mulțumesc Anticipat)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Am o cistita
- 2Infectie urinara de 9 luni
- 2Usturimi permanenete
- 0Concreție mărime medie rinichiul stâng
- 1Infecție urinară cu klebsiela
- 0Infecție urinară cu klebsiela
Mai multe informații despre:
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: