Infectie parazitara - neobisnuita. de 7 luni !

06-02-2019
Julia28
Nu este medic/terapeut
Julia28
Buna seara !!

Pe scurt - Am o infectie parazitara, timp de 6 luni, m-am indopat cu pastile si nimic, nu scap de ei. Unde as putea merge, sa incerc la un spital cu boli infectioase ??

In urma cu 7 luni am constat ca am viermisori in scaun, nu erau decat vreo 3-5, cel putin atatia am vazut cu ochiul liber,
erau intre 4-6 mm lungime, erau rotunzi, usor albisior la culoare, nu erau in forma S si se miscau f repede...

Am facut un tratament medicamentos cu NovoVermigal, adica cu albendazol...in timpul tratamentului insa nu am vazut nimic dubios in scaun, speram ca se vor iesi morti in scaun, dar nimic. Simptome la vremea acea nu prea aveam decat putin diaree si dinsconfort abdominal dar f rar.

A trecut o luna si jumate, timp in care nu simteam aproape nimic neobisnuit, doar rareori balonari, probabil din cauza mancarurilor copioase, nu stiu, a doua luna am inceput sa simt uneori putin prurit in zona anala independent de timpul zilei, si durise cateva secunde, nu m-a deranjat pana la un moment, dupa care usor usurel cu trecerea zilelor a inceput sa devina mai des, am urmat un tratament naturist cu ardei iute, usturoi si fiert in lapte cu putina miere, seminte de dovleac.

au trecut doua luni, ma confruntam cu niste mancarimi, mai ziua mai des seara, uneori de scurta durata si suportabile dar alteori de durata si pareau ca nici nu se mai opresc, dureri abdominale, chiar si dureri de spate, credeam ca innebunesc, am inceput sa fac tratament medicamentos cu Zentel, timp de 10 zile, nu m-a ajutat deloc. Dupa care am inceput un tratament natural pentru deparazitare, capsule vermicin forte - Parasites detox 12, colon cleanse, nikvorm si nuca neagra, seminte de dovleac, ulei de dovleac... simptomele s-au ameliorat dupa cateva zile bune, dar ma indoiesc ca a fost din cauza medicamentelor de oarece ele se ameliorau gradat usor inainte sa le administrez, in scaun iarasi nu se vazuse nimic, iar in timpul acesta facusem inca 4-5 examene de coproparazitologie, rezultatele fiind negative.

Luna a 5a, am fost la medicul de familie care mi-a recomandat sa tin o cura cu tratament medicamentos, zentel 10 zile 1x, cu o pauza de 2 saptamani dupa care 6 zile zentel, sa consum ceai de pelin, nuca neagra, si ceai de cuisoare. pe deoparte a zis ca si membrii familiei trebuie sa faca o cura cel putin 3 zile cu zentel, i-am explicat ca ceilalti membri din familie nu prezinta deloc aceeasi simptome ca si mine, sau de vreun fel, totusi au facut si ei. au trecut 6 luni...

De simptome sa nici nu mai zic, aveam tot felul de simptome chiar si asimptomatice, am slabit f mult, si nu glumesc, chiar am slabut vreo 17kg de nu mai mult, cateodata simt ca si cum ceva s-ar deplasa in mine :(
am avut de la febra pana la intepaturi in zona peiptului si a inimii, eram de la un pas sa chem salvarea..
simptome..
- Intepaturi in stomac
- Greata
- Crampe abdominale
- Bolboroseli in stomac
- Gaz excesiv
- Mancarimi anale
- Constipatie

Pe scurt - Unde as putea merge, ce analize sa incerc sau ma duc la un spital de boli infectioase ??
3 comentarii
0
29-10-2020, ora 09:44
M.Diana
Nu este medic/terapeut
M.Diana
Buna cu acceasi problema ma confrunt si eu acum. Am facut examene coproparazitologice, am toata simptomatologia pe care ai descriso si ti. In scaun nu iese nimoc, in schimb mi-a iesit IGg marit si in crestere la Ascaris Lumbricoides. Am facut o cura de deparazitare cu duador, dupa am recoltat analiza asta. Am slabit de la 69 de kg la 52.. si mananc. Sunt mereu constipata. Ai rezolvat cumva? Si eu iau nuca neagra si seminte de dovleac.
0
10-11-2021, ora 20:13
peacemaker
Nu este medic/terapeut
peacemaker
Am ac toxocara canis igg 35 și toxocara canis igm pozitiv, ige 1700, ascaris lumbricoides ușor pozitiv sau în zona incerta, în analize nimic altceva, îmi este extrem de rău, nici nu mai înșir simptomele, am luat duador de 3 ori, mebendazol, zentel de 3 ori, dietilcarbamazina, eskazole de 2 ori, ivermectin 1 data, nu se întâmplă absolut nimic
0
10-11-2021, ora 20:34
peacemaker
Nu este medic/terapeut
peacemaker
Va rog, dacă între timp aveți rezultate spuneți mi și mie
Am urmat tratament cu toate antiparazitare disponibile și nu am nici un rezultat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viermii paraziți ar putea preveni afecțiunile asociate îmbătrânirii? Un studiu recent susține această ipoteză
  • Viermii intestinali - tratament, cauze, simptome, diagnostic
  •