infectie la dinti de portelan
buna, am si eu o problema, de 14 ani mi-am imbracat dintii in portelan la un stomatolog din ungaria, si dintii mei naturali au fost doar slefuiti si imbracati in portelan, nervii de la dintii mei nu au fost scosi, in urma cu 3 ani am ramas gravida cu gemeni si de atunci au inceput si problemele dentare, am inceput sa fac fac puroi la gingii, abcese peste abcese infectii si dureri dentare, doctorita de atunci mi-a spus ca e indicat ca dupa 10 ani sa-mi scot dantura sa mii curete pe ai mei din nou si sa ii imbrace la loc, ce ma sfatuiti sa fac?am luat antibiotice si tot degeaba infectia dentara persista. va multumesc astept sfaturi
1 comentarii
Buna ziua,
din pacate, antibioticele in mai toate infectiile de natura dentara nu rezolva problema ci doar o amana. In cazul dumneavoastra trebuie stabilit cu certitudine, in urma unor investigatii radiologice, care dinti creaza probleme si ce zone gingivale/osoase sunt afectate.
din pacate, antibioticele in mai toate infectiile de natura dentara nu rezolva problema ci doar o amana. In cazul dumneavoastra trebuie stabilit cu certitudine, in urma unor investigatii radiologice, care dinti creaza probleme si ce zone gingivale/osoase sunt afectate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 3coronita pe un molar
- 3Portelan sau compozit?
- 2dinti de porcelan
- 4Coroana portelan - aparat dentar incompatibilitate?
- 5slefuire portelan
- 4extensie la coroana de portelan
- 5lucrare fixa de portelan fisurata
- 3pretul lucrare fixa
- 2Dintii de portelan
- 1probleme cu lucrarea
- 0Coronita portelan
- 2lucrare cu dinti de portelan gingii umflate si sangerande
Mai multe informații despre: coroana de portelan