Inel deplasat la coloana
Buna ziua. Ma aflu in Germania cu prietena mea si acum 3 luni s-a trezit cu o durere de spate asa deodata. Sa dus la doctor, a facut analize si a rezultat ca are un inel de la coloana deplasat. Doctorul i-a recomandat ca niste calmante Ibuflam 1000 (tin sa precizez ca sunt in Germania), problema e ca pastilele sunt prea tari si o doare stomacul si poate sa reziste numai daca ia aceste calmante in rest durerile sunt foarte crunte. A fost si la cateva sedinte de gimnastica, dar mai rau i-a fost. Weekendul trecut a fost in spital ca sa faca mai multe analize si doctorii au hotarat ca ea trebuie sa se opereze si ca nimic nu poate sa remedieze problema decat operatia, dar ei au zis ca exista si un risc 30% dupa operatie sau in timpul operatiei daca ceva merge gresit. As vrea sa va intreb pe dumneavoastra si sa imi dati o parere ce as mai putea sa fac cu prietena mea, ea e foarte speriata ca i se poate intampla ceva daca se opereaza, dar efectiv nu poate sa mai reziste cu durerile, abia doarme si noptile.
Ea are 23 ani si tin sa precizez ca e cam cu 10 kg mai grasuta decat greutatea normala la inaltimea ei. Credeti ca ajuta cu ceva daca ar slabi ???
Astept un raspuns din partea dumneavoastra si va raman recunoscator daca imi raspunde cineva.
Ea are 23 ani si tin sa precizez ca e cam cu 10 kg mai grasuta decat greutatea normala la inaltimea ei. Credeti ca ajuta cu ceva daca ar slabi ???
Astept un raspuns din partea dumneavoastra si va raman recunoscator daca imi raspunde cineva.
1 comentarii
Buna ziua!
Din cele descrise de D-voastra poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Exista criterii destul de clare pentru a prescrie interventia chirurgicala, insa este de competenta neurochirurgului.
Este evident ca greutatea excesiva agraveaza problema, prin solicitarea mecanica de la nivelul coloanei lombare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Din cele descrise de D-voastra poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Exista criterii destul de clare pentru a prescrie interventia chirurgicala, insa este de competenta neurochirurgului.
Este evident ca greutatea excesiva agraveaza problema, prin solicitarea mecanica de la nivelul coloanei lombare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri de spate de 2 ori
- 58dureri articulare
- 0operatia la coloana... este grea?
- 4rectitudine de profil vertebral cervical
- 10coloana vertebrala - dureri
- 6Mamei i-a aparut o umflatura mare pe spate
- 36dureri la coloana si in sold
- 19Dureri de coloana
- 15Spondilita anchilozanta, va rog sfaturi
- 5probleme coloana cervicala-amorteata a partii drepte a fetei
- 12Dureri de coloana