inainte faceam de 3 ori fara sa se culce, dar acum odata si gata de ce asa? | Forumul Medical ROmedic

inainte faceam de 3 ori fara sa se culce, dar acum odata si gata de ce asa?

24-12-2011
tomasito
Nu este medic/terapeut
tomasito
buna! am 19 ani. am relatii de vreo2 ani si ceva. inainte faceam dragoste de 3 ori fara sa se culce dar acum nu mai e asa. fac odata si apoi peste citeva ore. este ceva normal asata?
3 comentarii
0
26-12-2011, ora 01:05
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
da e normal
s-a obisnuit organismul
ia, ia tu o pauza de o saptamana fara nimic, nimic... si vezi daca " se mai culca ":))
0
27-01-2012, ora 16:23
miculescu pavel rosi
Nu este medic/terapeut
miculescu pavel rosi
buna! am 31 ani si am o problema si va rog sa ma ajutati cu un raspuns. am prietena de 5 luni si la inceput a fost totul bine si normal, de aproximativ o luna in timpul actului sexual mi se culca! incerc sa o fac a doua oara si nu se mai... dupa ce ma termin nu mai am erectie...
0
31-01-2012, ora 18:55
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Traversezi alte timpuri?... esti mai stresat, dormi putin.. mananci mult si prost, o faci prea des, fumezi de rupi plamanul in doua? Toate acestea ar putea cam schimba demersul treburilor. Te sfatuiesc sa te adresezi si unui psiholog, psihosexolog sa nu fie altele cauzele. Daca nu iti mergi sa mergi la un cabinet intra pe topexperti.ro ofera consiliere online. Afla cauzele cat mai repede... este in favoarea ta. Succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: