HIV de la animal la om?
Un prieten din sat m-a intrebat daca nu stiu cumva daca se poate transmite HIv sau orice alta boala de la animal la om.Eu dorind sa-l ajut o sa postez aici intamplarea lui.In luna trecuta dupa o seara petrecuta in barul din sat 3 baieti(printre care si prietenul asta al meu) au inceput sa se 'joace' adevar si provocare.In cele din urma acesta a primit provocarea de a viola capra unuia dintre cei doi.Aflat sub influenta alcolului si poate din dorinta de a face pe curajosu acesta a acceptat provocarea.Dupa cum mi-a povestit, aia 2 au tinut de capra in timp ce asta i-o tragea.
Vreau sa intreb cat se poate de serios daca exista posibilitatea ca el sa ia boli precum hiv sau orice alta boala dupa acest incident? Dar capra poate ramane gravida? Mentionez k capra ii destul de batrana si a fatat multi ani la rand. (cretinu nu isi mai aminteste daca a ejaculat in ea, si spune ca a doua zi a avut o singura pata roz pe mijlocul penisului de aprox 2 cm diametru dar a trecut cu o zi mai tarziu).
Poate ca va bufneste rasul cum s-a intamplat si cu mine dar ii cat se poate de serios.
Vreau sa intreb cat se poate de serios daca exista posibilitatea ca el sa ia boli precum hiv sau orice alta boala dupa acest incident? Dar capra poate ramane gravida? Mentionez k capra ii destul de batrana si a fatat multi ani la rand. (cretinu nu isi mai aminteste daca a ejaculat in ea, si spune ca a doua zi a avut o singura pata roz pe mijlocul penisului de aprox 2 cm diametru dar a trecut cu o zi mai tarziu).
Poate ca va bufneste rasul cum s-a intamplat si cu mine dar ii cat se poate de serios.
24 comentarii
deci chiar nu ai cum sa nu razi la intrebare ca asta si sa nu iti pui mii de intrebari:)))cum ar fi daca ramane capra gravida ce fel iese copilul?si ca sa nu rada lumea ca, copilasul e din flori, adik fara tata, prietenul tau ar trebui sa ia capra de nevasta, oare o sa fie de acord familia caprii sa li se marite fata cu un tolomac fara pic de creier, care mai bine s-ar castra ca sa numai faca o asa prostie:)))))imi pare rau dar nu pot fi serioasa si sa raspund la o asa intrebare nebuneaasca...nimik nu poate justifik ce a facut
Doamne, mi-e rau!!
Cred ca mai degraba ar trebui sa se duca la un psihiatru!
Nu erau de ajuns pedofilii, ne-am mai pricopsit si cu zoofili...Rusine!!!
Cred ca mai degraba ar trebui sa se duca la un psihiatru!
Nu erau de ajuns pedofilii, ne-am mai pricopsit si cu zoofili...Rusine!!!
cu siguranta ai luat Hiv si capra a ramas gravida...vezi ca trebuie sa platesti pensie alimentara urmatorii 18 ani:))..mare ti-e gradina ta Doamne:))
eu rad:)) voi?
eu rad:)) voi?
Mie nu imi vine deloc sa rad, ma apuca nervii cand vad astfel de specimene, umane cica...si care fac umbra degeaba pamantului!!!
Ma bucur ca va amuzati pe postarea mea la fel cum am facut-o si eu, dar daca cineva poate sa-mi ofere informatii utile as fi recunoscator.
A fost odata ca niciodata...o capra care se iubea cu un lup. Lupul, nebunatic din fire, se mai ducea din cand in cand si pe la cumatra vulpe care, la randul ei, avea o relatie stabila cu ursul, caruia-i daduse add pe Facebook :). Ursul luase sifilis de la vulpe, vulpea luase gonoree de la lup iar capra avea Hepatita C. Intr-o seara, 3 ficiori ai satului se aghezmuira bini di tat la carciuma din sat si le veni chef sa sodomizeze ceva. Cum toate babele din sat mersesera demult la culcare, ei se gandira sa profite de inocenta caprei, care, culmea! Era la ovulatie! Unul din ficiori, mai borfash ashea, lua capra pe dinapoi si-si vara stromeleagul invartosat intr-ansa :). Capra, in extaz, uita sa-si ia pastila de a doua zi si ramase grea cu...tripleti! Un fel de Nicoleta Luciu a padurii, capra asta! Dupa aprox. 150 de zile, capra dadu nastere prin cezariana a trei ieduti zburdalnici, dupa chipul si asemanarea tatalui lor. Erau niste ieduti mai speciali, aveau chip de betiv notoriu far' de creier ca si tatal lor, blana lucioasa ca si mama. Tatal lor a fost obligat de instanta judecatoreasca sa le plateasca pensie alimentara, 5 banicioare de porumb pe luna, 10 kg de trifoi, 3 drobi de sare si 4 baloti de fan. Morala: nu mai trageti pe nas ca va calca elicopterul :)
Jaquelinne scumpo...oare de ce nu ma mir deloc ca te bagi si in topicuri cu capre violate ca doar te caracterizeaza.simplicitatea.,...cred eu. Pui botul se pare la niste istorii la care nici un plod de 14 ani care are deja erectie nu ar pune botul. Sunt perfect satisfacut sa vad ca poti crede asemenea istorii pe care pe mine ma face sa ma tavalesc pe jos de ras de cat de inventiv e cel care le posteaza toata admiratia pentru postarile astea.. La inceput aveam unele banuieli dar acum dupa ce am vazut toate postarile e clar ca e vanatoare de botanisti.adica persoane fraiere care pun botul la asemenea chestii de 2 bani.
sincer ma apuca rasul despre nervii tai ptr o problema inventata la care pui botul la milimetru...cat despre ionyssa ce sa zic...unde e rost de sex e si ea...normal...chiar daca e sex virtual...
Bre, personalitate cu pseudonim de iaurt :) Cred ca esti un iaurt fara fructe, esti cam acru :) Si expirat pe de-asupra :) Ne amuzam si noi in jurul acestei povestioare, ce conteaza daca e sau nu adevarata? Lasa-ne pe noi asa botaniste :) Sa stii ca mie chiar mi-a placut botanica sistematica, pot sa-ti incadrez aproape orice planta in increngatura, familie, ordin, specie si gen:) Vezi, dumneata, e buna si botanica asta pe undeva :) Si...a propos, domnule iaurtzel: aveti 'neste' lacune gramaticale de genu ' istorii pe care pe mine ma face'.
Danonino, pune dracului mana pe carte! Ah, pardon, am uitat ca ai ambele maini ocupate, una este pe sticla si alta pe... "stromeleag", asa ai zis ca se spune corect, nu?
Jackie bine ai revenit ca tzi s-a simtzit lipsa grav in ultimele 2 saptamani. Ai grija ca intre timp au mai fost deschise diverse subiecte la care inca nu ti-ai dat cu parerea. Postarea pe locul 2 imediat cum apare o problema din pacate ai pierdut-o dar inca mai poti recupera daca te straduiesti intens. Pot eventual citi pe internet daca am nevoie de informatii sau pot da paginile si cu degetele de la picioare. Dracuiala ta nu prea stiu ce cauta in conversatie dar probabil este caracteristica limbajului tau cotidian. Mie sincer imi repugna. Iar daca vrei sa insinuezi ca asi fi agramat esti in eroare grava te pun la saltea instant la orice concurs de cultura generala sau gramatica. Apar greseli ca doar cine nu posteaza sau scrie 2 randuri la un comment nu greseste. Din pacate timpul in care cineva poate corecta textul postat pe forum este destul de mic si e normal sa mai scape unele greseli "din viteza". Eu nu prea le recitesc ca doar nu sunt aici la ora de analiza gramaticala. Este ieftina tentativa crede-ma. !
Vreau sa te anunt ca, jackie imi spun doar prietenii, iar tu nu te afli pe lista, asa ca te rog sa nu mi te mai adresezi asa!!!
Nu se poate discuta altfel si in alte conditii cu un animal ca tine!!! Nu am starea necesara, insa corect este "as fi..." si nu "asi fi..." iar asta asa, de inceput!
Nu se poate discuta altfel si in alte conditii cu un animal ca tine!!! Nu am starea necesara, insa corect este "as fi..." si nu "asi fi..." iar asta asa, de inceput!
oppps.JAquelinne...e ok asa?...ca vad ca nu vrei sa fim prieteni..si nu ma bagi pe lista ta de onorabili prieteni pe care tzi i-ai facut pe aici cu sfaturile tale super-competente...Te sfatuiesc ca sa nu discuti cu 'animale ' ca mine. Sincer un animal iti este mult superior deci nu stiu ce sa ma mai mire la tine..?Sper nici sa nu mai ai starea..
Daca nu incerci sa consulti un medic, s-ar putea sa fie prea tarziu pentru tine si sa nu mai gasesti vreun leac!
Daca mai ai un pic de omenie in tine...incearca sa fii un pic mai bland, macar acum de sarbatori, pt ca iti faci rau singurl!
Iti doresc un Craciun Fericit !!
Daca mai ai un pic de omenie in tine...incearca sa fii un pic mai bland, macar acum de sarbatori, pt ca iti faci rau singurl!
Iti doresc un Craciun Fericit !!
Mersi pentru urari si ca un crestin practicant perfect ce sunt nu pot decat sa ingrop momentan securea razboiului, , , daca o fi existat vreodata.si iti doresc din tot sufletul sarbatori fericite si un an nou bun cu tot ce iti doresti. Asta daca nu cumva iti doresti si sa scapi rapid de mine.Sunt foarte bland cu tine acum de sarbatori si promit ca nu te bag in arena de circ la spectacol ca sa nu fiu nevoit nefericitul de mine sa dau cu biciul intr-o fiinta candida si blanda si calina asa cum esti. Sper ca ti-ai invatzat bine reprezentatia in arena si nu ma obligi la o asemenea infamie nu? Poate imi recomanzi tu un medic sincer imi doresc din suflet sa ma vindec dar nu stiu ce boala am inca..! Din primele examinari se pare ca nu am ca altii diverse nenorociri operabile sau nu. Ca stim bine ca toate bolile noastre de la dezechilibrele energetice si de la creier n-i se trage se pare. nu?..Ce ciudat ca eu nu am nici o boala ! OAre ce sa fie asta..?
Dupa cum vezi de sarbatori m-am ocupat de cele sfinte si nu am intrat pe aici ca sa ma incarc de negativ si malefic de la cei care sar nejustificat la beregata..
Multumesc pentru urari danonino! Nu cunosc vreun medic in Romania :), trebuie sa il gasesti singurel, macar asa...pt un consult general :)))
Hm, chestia cu "nenorocirile operabile"... sa nu spui niciodata niciodata, eu pana acum 2 ani nici nu stiam ca am litiaza biliara, intamplator am aflat.
Dezechilibrele energetice NI se trag din mai multe! :) Daca doresti, dezbatem subiectul draga...
Hm, chestia cu "nenorocirile operabile"... sa nu spui niciodata niciodata, eu pana acum 2 ani nici nu stiam ca am litiaza biliara, intamplator am aflat.
Dezechilibrele energetice NI se trag din mai multe! :) Daca doresti, dezbatem subiectul draga...
Npc! nu cred ca s-a inventat medicul ca sa ma consulte pe mine din pacate! Litiaza biliara are si ea niste cauze..dar sa-i lasam pe profesionisti ptr asta..
Ati ocupat pagina cu certuri si DAVID na mai avut loc sa scrie daca a ramas capra insarcinata sau tatal cu sechele sau cat sa stabilit pensia alimentara, si cine creste CE O FI EL SAU EA...
Marton, pai altfel nu se poate, unde-i danone e si cearta, ca el asa comunica, injurand! :)
Oricum asteptam vesti despre capra lui David! :)))))), poate venim si la botez :D
Oricum asteptam vesti despre capra lui David! :)))))), poate venim si la botez :D
Martoane draga nu cred ca din cauza ca am ocupat noi pagina (cu amabilitati reciproce, nu stiu unde ai vazut tu certuri?) david saracu nu a mai avut loc sa posteze o fotografie cu capra, ca probabil asta e "off-ul " tau.
Jackie sincer nu stiu unde vezi tu injuraturi poate eu nu stiu ce e aia o injuratura sau mai probabil iar divaghezi tu de la subiect pe aratura ca deobicei ca eu injuraturi nu prea cred ca am la activ pe aici.
DAVID plange in cotet si capra-i lesinata in batatura si voua va arde de glume??????????????
omui suparat ca nu vrea sa recunoasca copilul si voi nul ajutati deloc...
pe criza asta inca o gura de hranit nui mai trebuie.
omui suparat ca nu vrea sa recunoasca copilul si voi nul ajutati deloc...
pe criza asta inca o gura de hranit nui mai trebuie.
Pai ce sa facem?Sa-i ducem capra la pascut? Lasa ca nu ar fi primul copil din flori...
Danone, mie imi place sa merg pe carare nu pe aratura draga! Ce, nu ne-ai injurat?Ne-ai facut handicapati, animale etc :)))) si asta din cauza ca nu ai voie sa postezi pe forum injurii ca la usa cortului, ca probabil ai fi facut-o, cu toate ca...indirect ai facut-o la unele subiecte...! :)
Danone, mie imi place sa merg pe carare nu pe aratura draga! Ce, nu ne-ai injurat?Ne-ai facut handicapati, animale etc :)))) si asta din cauza ca nu ai voie sa postezi pe forum injurii ca la usa cortului, ca probabil ai fi facut-o, cu toate ca...indirect ai facut-o la unele subiecte...! :)
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ce analize se fac pt a se descoperi boli luate de la animale?
- 4Klebsiella se poate transmite de la pisica?
Mai multe informații despre: Zoonozele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: