histeroctomia totala, bilaterala

05-04-2012
CLAUDIA clau
Nu este medic/terapeut
CLAUDIA clau
INTREBARI POSTOPERATORII
5 comentarii
0
05-04-2012, ora 22:06
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Claudia, care sunt intrebarile ??
Din cate-mi amintesc ai facut histerectomie...cum sunt analizele ??cum a fost biopsia??/
Da si tu detalii.
noapte buna si sanatate.
0
06-04-2012, ora 00:24
CLAUDIA clau
Nu este medic/terapeut
CLAUDIA clau
Buna ! da asa este am facut operatia de histerectomie totala si bilaterala pe 14 februarie. Ce sa zic ma simt bine, mi-am reluat viata de zi cu zi, dar uneori ma doare capul, senzatie de voma, si nu stiu daca e de la asa zisa " menopauza fortata". Practic eu am intrat in menopauza nu? Nu am luat inca rezultatul de la biopsie dar nu mi-e teama ca ar fi ceva rau, pt ca am facut aceasta operatie preventiv sa nu fac alte nenorociri. Cum spuneam inainte de operatie nu am raspuns la tratament si aveam de vreo doi ani hemoragii la ciclu. Mai am si calduri groaznice, dar ma tin de domeniul 1-5 minute maxim.ma amortit putin piciorul drept pana la genunchi dar parca si-a mai revenit. Nu in totalitate dar u ma deranjaza. Mai vb sanatate multa
0
06-04-2012, ora 00:27
CLAUDIA clau
Nu este medic/terapeut
CLAUDIA clau
P.S.Analizele facute in spital (pana sa ies ) au iesit foarte bune. Numai bine.
0
09-04-2012, ora 17:03
covaci.petrica@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
covaci.petrica@yahoo.com
Ma bucur ca m-am putut loga! De mult timp va citesc postarile! Si eu sunt operata de 2 ani si 4 luni! Din pacate cancer de col stadiul 2B.A fost foarte urat! Am 54 de ani. Pot spune ca va cunosc pe toate si va admir nespus. Sunteti niste invingatoare, niste persoane deosebite! Va doresc sanatate multa, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

1
0
06-10-2012, ora 23:15
CLAUDIA clau
Nu este medic/terapeut
CLAUDIA clau
Buna seara!
Am facut operatia de histerectomie totala in data de 14 februarie 2012. Aveam ciclu hemoragic, de vreo 2 ani. in ultimile luni (decembrie 2012 in special ) era cumplit. Am facut un ultim chiuretaj biopsic si medicul a concluzionat ca trebuie sa fac aceasta operatie cat pot de repede ! in maxim 6 luni. Am trecut la fapte cum s-ar zice si pe 14 feb m-am operat.
Ma simt minunat!!!!! Am scapat de: ciclu, dureri. raceli la ovare, dureri de burta si de cap la venirea ciclului, balonari.
Parca sunt la 20 de ani ! Nu mai am grija tampoanelor, e.t.c.
Dragele mele, practic m-am dus din timp, preventiv, nu care cumva sa dau in altele: adica nenorocitul de cancer.
Am fost operata de un medic de exceptie, Dr. Ciprian Pop Began de la spitalul Elias! Un om minunat si un medic tanar, dar f priceput !!!
Cu o grija fata de pacient la maxim.
Omul nu cere bani cum fac altii !! fiecare dupa buget !
Merge ti si voi cele cu hemoragii si adresati-va medicilor ca nu e de stat !!!!!
Va pup
claudia
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Histerectomia totală cu anexectomie bilaterală poate crește riscul de deces la femeile tinere
  • Histerectomia ar putea fi un factor de risc pentru boala Alzheimer
  •