hiperplazie endometru
hiperplazia de endometru trebuie operata sau se poate trata prin medicamente?
2 comentarii
Buna seara,
Eu am primit diagnostic "hiperplazie adenomatoasa simpla" si dr.ginecolog mi-a dat medicamente. Dar daca nu se rezolva cu medicamente trebuie scos uterul, mai ales ca ma apropii de varsta de 40 ani (avand 38ani).
Eu incerc sa gasesc rezolvare si pe cale naturista, deoarece vreau sa am copii.
De aceea, rog, daca cineva stie astfel de cure naturiste sa-mi scrie.
Multumesc,
Mihaela
Eu am primit diagnostic "hiperplazie adenomatoasa simpla" si dr.ginecolog mi-a dat medicamente. Dar daca nu se rezolva cu medicamente trebuie scos uterul, mai ales ca ma apropii de varsta de 40 ani (avand 38ani).
Eu incerc sa gasesc rezolvare si pe cale naturista, deoarece vreau sa am copii.
De aceea, rog, daca cineva stie astfel de cure naturiste sa-mi scrie.
Multumesc,
Mihaela
una seara v rog din suflet sa ma ajutati sunt diperata mama mea are 49 ani si facut o hemoragie la care am duso la spital si acolo ia facut bipsie iar rezultatu anatomopatologic spune ca :Sange exudat flino purulent tromboze musculare organizate conjuctiv.Fragmente de endometru care contin elemente tubulare pluristratificate cu atipii nucleare care ar putea leba pentru adenocarcinom.Nu se poate stabili un diagnostic de certitudine intrucat fragmentele nu sunt corespunzatoare fiind fragmentate.Fragmente de endometru de tip bazal.va rog din suflet sa ma ajute cineva e asa de grav se poate amana operatia dupa paste?rog din suflet - recomandatimi orce numai sai fie bine doar pe ea o mai am va multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fibromul uterin + hiperplazie simpla de endometru
- 6Hiperplazie glandulara chistica de endometru
- 0hiperplazie endometriala
- 0Endometru gros 16 mm
- 0Hiperplazie endometriala, uter fibromatos, metroragie
- 1Hiperplazie endometriala
Mai multe informații despre: hiperplazia endometriala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: