Hipermetropie
Dupa consultarea a cel putin 10 doctori oftalmologi am aflat ce am.Hipermetropie 0.5.am incercat sa port ochelari si cu 0.5 si cu -0.5 nu m-au ajutat.am astenopie acomodativa, fotofobie si uneori simt ca mi se incruciseaza privirile.pe langa asta am si blefaro-conjunctivita care imi da senzatia de corp strai in ochi.asadar doamna doctor mi-a recomandat ochelari fara dioptrie, lentile heliomate.Intrebarea mea este acesti ochelari imi vor servi strict ca si ochelari de soare si doar atat?multumesc
3 comentarii
buna alexandra, am fost diagnosticat si eu cu astenopie acomodativa, as vrea sa stiu daca vedeai liniile ondulate la calculator imi fuge scrisul si liniile se lasa in jos in partea dreapta, caut disperat da nu gasesc nici un raspuns la nimeni, ai luat un tratament vezi imbunatatiri ceva sau cum se rezolva sa devii normal, multumesc si multa sanatate.
Buna ziua! Cicloplegie s-a facut? Pentru blefaroconjunctivita, iti recomand examen bacteriologic si antibiograma, examen de evidentiere a Ag Chlamydial, Ig G antiVHS ti p 1; in functie de rezultat, alegem tratamentul adecvat; trebuie sa stii si ca blefaroconjunctivita poate fi intretinuta de un viciu de refractie necorectat; Pentru astenopie acomodativa se prescrie o dioptrie mica, in functie de rezultatul cicloplegiei; exista lentile heliomate care au filtru UV si pot fi folositi ca ochelari de soare; noi ii prescriem pentru fotofobie;poti sa foloseti ochelarii cu lentile heliomate si start antirefelex si la calculator; numai bine
pt. viorel, nu nu vad linii ondulate la calculator dar obosesc foarte repede indiferent de activitatea facuta.cand citesc incep sa vad in ceata si fug randurile.am laut vitreoxigen dar nu pot spune ca vad o mare diferenta.si lacrimi artificiale din cand in cand care chiar imi folosesc, cand sunt foarte obosita.
pt doamna doctor, multumesc pentru raspuns dar nu stiu unde sa fac aceste analize.pe unde am fost maxim mi sa facut un fund de ochi si cam atat.am fost si la cabinete cat si la spital
pt doamna doctor, multumesc pentru raspuns dar nu stiu unde sa fac aceste analize.pe unde am fost maxim mi sa facut un fund de ochi si cam atat.am fost si la cabinete cat si la spital
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2astigmatism si hipermetropie la 12 ani
- 3daca am ambliopie ma pot opera cu laser?
- 5am fost diagnosticata cu hipermetropie si prezbiope
- 7hipermetropie cu astigmatism
- 5astigmatism sau hipermetropie
- 3Hipermetropie usoara
- 4Dilema: miopie sau hipermetropie?
- 3la 3 ani am fost diagnisticata cu strabism, in prezent am hipermetropie
- 0hipermetropie
- 0Hipermetropie
- 3Hipermetropie ambliopie adult
- 2Nistagmus congenital, hipermetropie, astigmatism
- 2Astigmatism sau hipermetropie?
- 22Prescriptie ochelari