hidrocel.. dati-mi mai multe detalii, va rog!
Am fost la un medic chirurg si mi-a zis ca am hidrocel.(scrot plin cu lichid, si din cauza aceasta este asa mare). Spuneti-mi va rog...e grea operatia? Ce repercursiuni poate avea hidrocelul in caz ca nu il operez? Cam cat timp dupa operatie tb. sa stau in spital si cam in cat timp ma refac?
Multumesc!
Astept raspunsuri!
Multumesc!
Astept raspunsuri!
3 comentarii
Stai linistit, nu te speria, operatia este usoara, intr-o saptamana esti acasa.Nu poti sta asa; te jeneaza in viata de zi cu zi, si acea punga cu lichid se poate transforma intr-o punga de puroi, poti avea mari probleme.Te vei reface repede daca asculti medicii.Deci capata curaj si du-te la operatie.Numai bine!
buna ziua !! din cate stiu operatia de hidrocel nu e grea. eu am fost operat akm o luna si vreau sa va pun niste intrebari. eu fac sport de performanta. dupa cat timp am voie sa ma reapuc. si viata sexuala dupa cat timp am voie sa o "reincep" ?... va multumesc!!
buna ziua am fost operat de curand de hidrocel aproximativ o saptamana, operatia a decurs bine dar am cateva nelamuriri : 1 fac sport de performanta si nu stiu cand pot rejuca!!.2 pot sta pe scaun la calculator? (imi afectezaza cumva operatia ?) 3 cand pot reincepe viata sexuala?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10tratament homeopatic pt nistagmus si hidrocel?
- 2hidrocel
- 1hidrocel congenital
- 0hidrocelul
- 1va rog sa ma ajutati probleme de 5 ani
- 3va rog sa ma ajutati probleme de 5 ani
- 0Operatie hidrocel
- 0Sexul/masturbarea si operatia de hidrocel
- 2Problemă testicule
- 2Hidrocelul
- 0Hidrocel
Mai multe informații despre: Hidrocelul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: