hidrocel
buna ziua am un baietel de 1 si 9 luni care in urma cu 2 saptamani a fost diagnosticat cu hidrocel dr ne-a spus ca trebuie operat de 2 zile testiculele baietelului sunt normale el a fost diagnosticat cu hidrocel stanga acum testicolul are forma normala cat timp a fost testicolul umflat tin sa mentionez ca baietelul a fost si racit sfatiti-ma ce sa fac trebuie sa-l operez sau mai astept se potea intampla ceva daca aman operatia se mai poate resorbi la aceasta varsta va rog sa-mi dati un sfat multumesc anticipat
2 comentarii
Buna ziua,
La copil, de regula hidrocelul este congenital, adica este rezultat al persistentei canalului peritoneo-vaginal prin care testiculul a coborat in scrot. Un hidrocel care nu s-a rezorbit la varsta de 1 an nu se mai rezolva spontan, deci in situatia d-voastra exista indicatia operatorie.
Pentru a confirma diagnosticul si indicatia operatorie, este necesar sa va prezentati cu copilul la un cabinet de chirurgie pediatrica.
Cu respect,
Dr. C. Serban,
medic primar chirurgie pediatrica. MedLife - Brasov
La copil, de regula hidrocelul este congenital, adica este rezultat al persistentei canalului peritoneo-vaginal prin care testiculul a coborat in scrot. Un hidrocel care nu s-a rezorbit la varsta de 1 an nu se mai rezolva spontan, deci in situatia d-voastra exista indicatia operatorie.
Pentru a confirma diagnosticul si indicatia operatorie, este necesar sa va prezentati cu copilul la un cabinet de chirurgie pediatrica.
Cu respect,
Dr. C. Serban,
medic primar chirurgie pediatrica. MedLife - Brasov
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati si sa incercti sa mi raspundeti in limita timpului disponibil, evident.Tatal meu are de aproape un an un testicul umflat si f tare la palpare, culoarea rosiatica.Are 58 de ani si a suferit in urma cu 5 ani un Avc in urma caruia a ramas cu o pareza pe partea stanga si e si insulino necesitant.Nu vrea sa mearga la medic. Ne am gandit initial ca ar putea fi o orhita dar ma gandesc ca ar fi trecut pentru ca deja are 3 luni de cand face tratament cu antibiotic. Se poate sa fie o tumora? Mentionez de asemenea ca acest testicul e aproape triplu decat cel normal. Analizele cele mai recente arata o anemie in rest, totul bine.Va multumesc si va rog sa nu ignorati mesajul meu.
Cu stima,
Ioana.
Va rog sa ma ajutati si sa incercti sa mi raspundeti in limita timpului disponibil, evident.Tatal meu are de aproape un an un testicul umflat si f tare la palpare, culoarea rosiatica.Are 58 de ani si a suferit in urma cu 5 ani un Avc in urma caruia a ramas cu o pareza pe partea stanga si e si insulino necesitant.Nu vrea sa mearga la medic. Ne am gandit initial ca ar putea fi o orhita dar ma gandesc ca ar fi trecut pentru ca deja are 3 luni de cand face tratament cu antibiotic. Se poate sa fie o tumora? Mentionez de asemenea ca acest testicul e aproape triplu decat cel normal. Analizele cele mai recente arata o anemie in rest, totul bine.Va multumesc si va rog sa nu ignorati mesajul meu.
Cu stima,
Ioana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10tratament homeopatic pt nistagmus si hidrocel?
- 3hidrocel.. dati-mi mai multe detalii, va rog!
- 1hidrocel congenital
- 0hidrocelul
- 1va rog sa ma ajutati probleme de 5 ani
- 3va rog sa ma ajutati probleme de 5 ani
- 0Operatie hidrocel
- 0Sexul/masturbarea si operatia de hidrocel
- 2Problemă testicule
- 2Hidrocelul
- 0Hidrocel
Mai multe informații despre: Hidrocelul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: