ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Herpes oral, sau altceva?

11-12-2021
pclr
Nu este medic/terapeut
pclr
Buna ziua,

In urma cu 3 saptamani au inceput sa imi apara un fel de cosuri foarte mici in jurul gurii/pe buze. Intai au aparut in coltul stang al gurii, apoi au inceput sa imi apara sub buza, iar acum sunt in coltul drept al gurii. Nu dureaza mult, apar azi si in 2-3 zile au trecut, dar cand trece sau incepe sa treaca una, apare alta. Poze ( poza e in oglinda): https://imgur.com/a/PVeyphD Nu am avut niciodata herpes pana acum. Stiu ca e posibil sa se fi activat abia acum pe baza de stres, insa nu reusesc sa imi dau seama daca este. Mi s-ar parea ca nu din cum vad ca arata in poze la altii, insa nu stiu.. Orice ajutor/sugestie mi-ar fi de folos. De la farmacie a refuzat sa imi dea ceva si a spus sa merg la dermatolog.. Voi incerca sa ajung si acolo dar pe moment mi-e imposibil. Multumesc anticipat.

P.S. precizez ca in poza in partea unde sunt cele mai recente bubite am folosit o crema, de-asta se vede putin mai galbui. Folosesc ceva pe baza de plante care sa ajute sa usuce pustulele.
1 comentarii
0
11-12-2021, ora 19:31
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Numai medicul dermatolog va poate da un diagnostic si tratament, pe net nu o sa gasiti rezolvare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: