Hepatita b si vaccinarea
Buna ziua!!Bebe 1 anișor, mama cu hepatita b, viremie nedetectabila!!Bebe a fost vaccinat la nastere cu imunoglobuline( Hepatect, Euvax )plus vaccinul antihepatita din schema de vaccinare a copilului!!Am facut analize însă acesta nu are anticorpii formati pentru hepatita!!Medicul de fam zice sa reluăm toata schema de vaccinare inclusiv cel cu hepatect...este ok?sau sunt prea multe vaccinuri ?sa mai confruntat cineva cu situația asta?Un medic ma poate ajuta, pana ajungem la programare, !!Multumesc
2 comentarii
Nu cred ca este cazul sa se mai administreze imunglobuline, dar bebele ar trebui testat pentru infectia cu virusul hepatitei B, nu doar pentru anticorpi.
In legatura cu schema de vaccinare, aveti posibilittea sa mai faceti o singura doza de vaccin (booster) si sa testati apoi anticorpii - daca sunt peste cutoff, se considera ca bebele a raspuns, daca sunt sub cutoff, continuati cu restul dozelor si refaceti toata schema de vaccinare, sau puteti reface direct toata schema de vaccinare fara sa mai testati.
In legatura cu schema de vaccinare, aveti posibilittea sa mai faceti o singura doza de vaccin (booster) si sa testati apoi anticorpii - daca sunt peste cutoff, se considera ca bebele a raspuns, daca sunt sub cutoff, continuati cu restul dozelor si refaceti toata schema de vaccinare, sau puteti reface direct toata schema de vaccinare fara sa mai testati.
Vă rog să mă contactați telefonic pentru detalii:------*. Mulțumesc
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Curiozitate
- 0Se poate lua hepatita B de către un copil vaccinat ?
- 0Hepatita B si sportul de performanta
Mai multe informații despre: hepatita b la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: