hepatita A la scolar
Buna seara stimate cadre medicale! Am si eu o intrebare: am o fetita de 9ani si urmeaza sa o vaccinez impotriva hepatitei a. La zece zile dupa v om pleca la mare, intrebare mea este: in cat timp de la vaccinare isi face efectul vaccinul?? Este protejata imediat? Sau dupa un timp? Ar riscâ Å›â. Contacteze virusul? Multumesc anticipat!
3 comentarii
Buna seara!
Prima doza de vaccinare teoretic ar trebui sa confere o protectie destul de buna, in special pe termen scurt.
Insa, pentru o protectie pe termen lung, va sfatuiesc sa administrati si a 2-a doza de vaccin, la o luna dupa prima doza.
O seara placuta!
Prima doza de vaccinare teoretic ar trebui sa confere o protectie destul de buna, in special pe termen scurt.
Insa, pentru o protectie pe termen lung, va sfatuiesc sa administrati si a 2-a doza de vaccin, la o luna dupa prima doza.
O seara placuta!
Vaccinarea antihepatita A se face prin administrarea a 2 doze la interval de 6-12 luni.Vaccinurile disponibile in Romania sant Havrix 720 si Avaxim 80. Imunitatea instalata dupa prima doza este eficace incepand cu 2 saptamani spre 1 luna. Este de dorit sa se foloseasca aceeasi linie vaccinala. Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sarcina si Hepatita A
- 2hepatita A in sarcina
- 3imunizare anti hepatita a si b
- 4Hepatita A si anticonceptionalele
- 4Sotul meu acum 6 luni a fost depista cu hepatita A
- 22Hepatita A va rog sa ma ajutati cu un raspuns va rog.
- 4Ajutati-ma va rog cu un raspuns!
- 0Fumat peste hepatita A
- 0Hepatita A, va rog ajutor!!!
- 2Hepatita A
- 0Hepatita A acuta prelungita. Tratament?
- 1Analiza pentru hepatita
Mai multe informații despre: Hepatita A
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: