hemoleucograma bebe 1 luna!!
fetita mea de 6 saptamani a facut henoleucograma acum 1 saptamana si rezultatul este urmatorul; usoara anizocitoza si poikilocitoza eritrocitara (suna cam urat.. nu stiu ce inseamna!)
valorile sunt urmatoarele;
rbc: 3.67/ hgb: 11.8/ hct: 33.4/ mcv: 91.0/ mch: 32.2/ mchc: 35.3/ rdw: 15.3/ ne%: 11.2/ eo%:3.3/ ba%:0.5/ ly%: 72.9/ mo%:12.1.
majoritatea valorilor sunt sub sau peste limitele normale.
va rog sa-mi raspundeti pana ajung la dr. sunt stresata!!
la exudat i-a iesit prezent stafilococul auriu..
valorile sunt urmatoarele;
rbc: 3.67/ hgb: 11.8/ hct: 33.4/ mcv: 91.0/ mch: 32.2/ mchc: 35.3/ rdw: 15.3/ ne%: 11.2/ eo%:3.3/ ba%:0.5/ ly%: 72.9/ mo%:12.1.
majoritatea valorilor sunt sub sau peste limitele normale.
va rog sa-mi raspundeti pana ajung la dr. sunt stresata!!
la exudat i-a iesit prezent stafilococul auriu..
3 comentarii
adaug; fetita e hranita exclusiv la san si ia corespunzator in greutate. e vesela, doarme si mananca bine.
eu, mama, am grupa sanguina 01cu rh+, sotul b3 cu rh+, fetita b3 cu rh-.. sa fie vorba de incompatibilitate de grup si complicatii in urma acesteia???
eu, mama, am grupa sanguina 01cu rh+, sotul b3 cu rh+, fetita b3 cu rh-.. sa fie vorba de incompatibilitate de grup si complicatii in urma acesteia???
Draga dido, informatia am gasit-o intr-un referat medical: " Anizocitoza si poikilocitoza sunt termeni folositi pentru a caracteriza pe frotiu, hematiile cu forma si diametru extrem de variate. Gradele de anizocitoza si poikilocitoza depind de modificarile existente la nivelul precursorilor seriei eritrocitare (normoblasti).
Aceste anomalii nu sunt specifice pentru o anumita boala. Totusi, exista 3 conditii clinice in care anizocitoza si poikilocitoza marcata constituie elemente orientative de diagnostic: anemia microangiopatica, anemia Biermer si mielofibroza cu metaplazie mieloida"Valorile normale ale hemoglobinei
Hemoglobina g/dl
Sange cordon ombilical
13, 5-20, 5
Prima zi de viata
15, 0-23, 5
Copii 6 luni - 6 ani
11, 0-14, 5
Aceste anomalii nu sunt specifice pentru o anumita boala. Totusi, exista 3 conditii clinice in care anizocitoza si poikilocitoza marcata constituie elemente orientative de diagnostic: anemia microangiopatica, anemia Biermer si mielofibroza cu metaplazie mieloida"Valorile normale ale hemoglobinei
Hemoglobina g/dl
Sange cordon ombilical
13, 5-20, 5
Prima zi de viata
15, 0-23, 5
Copii 6 luni - 6 ani
11, 0-14, 5
multumesc mult pt ca ti-ai dat interesul sa-mi rasppunzi, dar cunostintele mele fiind nule in domeniu.. nu pricep foarte multe.. :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Intrepretare analize bebelus 6 luni, va org ajutor!
- 15interpretare analize-hemoleucograma completa
- 2hemoleucograma
- 2Hemoleucograma
- 3hemoleucograma cu mari probleme
- 3hemoleucograma
- 6Cap, ochi, torace
- 6hemoleucograma completa, copil de 10 luni
- 6ce inseamna aceste valori care mi-au iesit la o hemoleucograma?
- 1Interpretare hemoleucograma
- 2Hemoleucograma
- 0analiza de sange
- 2rezulate hemoleucograma, elecrofreza hemoglobin sideremie
- 3REZULTAT HEMOLEUCOGRAMA-ROG MUL O INTERPRETARE CORECTA
- 0hemoleucograma si unele valori sunt modificate
- 0interpretare analiza hemoleugrama, biochime
- 0Hemoleucograma interpretare
- 0Interpretare hemograma
- 2La o hemograma completa se depisteaza HIV?
- 1Diabet / Hiv / Analize
Mai multe informații despre: Hemoleucograma
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: