hemodializa
i-mi puteti spune va rog inainte de fiecare sedinta de dializa trebuie sa se faca analiza sangelui? sau la cat timp se face analiza sangelui?
2 comentarii
mama mea a inceput sa faca dializa din iunie, i-au pus un cateter la picior [la turnu severin} a tinut-o doctorita modalca 3 luni cu el care am inteles ca trebuia tinut maxin 3 saptamani pana a venit prietenul ei doctorul Rosu de la spitalul judetean timisoara sa o opereze sa-i puna fistula pe care i-a pus-o pe 12 iulie la timisoara iar pe data de 17 iulie am internato la spitalul judetean turnu severin la doctorita modalca, fiind vineria cu septicemie si infestata cu stafilococul auriu pana luni a tinut-o pe cu algocalmin foila pe data de 8 august a transferato la ati iar azi am inmormantat-o, asa ca sa ne fereasca dumnezeu sa ne imbolnavim in timpul de azi in spitalele din romania.
Daaaa, sunt nenumarate cazuri de acest gen.
Nimeni nu îţi spune cât timp se ţine un cateter, ce este o fistulă.
Un cateter se poate folosi până când o fistulă este dezvoltată. Durata de dezvoltare a unei fistule ajunge, în unele cazuri, până la 3 luni.
Eu fac dializă de 12 ani, şi mă lupt cu acest sistem defect, care a infectat şi zona privată.
Condoleanţe.
Nimeni nu îţi spune cât timp se ţine un cateter, ce este o fistulă.
Un cateter se poate folosi până când o fistulă este dezvoltată. Durata de dezvoltare a unei fistule ajunge, în unele cazuri, până la 3 luni.
Eu fac dializă de 12 ani, şi mă lupt cu acest sistem defect, care a infectat şi zona privată.
Condoleanţe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Oare sunt nebun?
- 5face hemodializa de un an de zile, in ultimul timp starea lui psihica s-a agravat..
- 0Informatii despre hemodializa
- 0Hemodializa!!!! tensiunea creste brusc la 19
Mai multe informații despre: Hemodializa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: