Helicobacter pylori

27-04-2010
claudyne
Nu este medic/terapeut
claudyne
in luna ianuarie am facut un set de analize de sange.Surpriza a fost ca in sange s-a depistat prezenta bacteriei Helicobacter pylori.Alimentatia de pana la analize a fost cu grasimi din cand in cand, condimentat, cafea, tutun.Nimic din aceasta alimentatie nu mi-a cauzat arsuri, dureri sau alte simptome pe care aceasta bacterie le-ar da.Deci nu am avut dureri de stomac sau aciditate...absolut nimic suspect.Mi s-a administrat tratament de 10 zile cu: amoxicilina, claritromicina si nexium(esomeprazol) pe care l-am urmat cu strictete plus regim alimentar.Am eliminat grasimile, mezelurile, cafeaua, condimentele...mai putin tutunul(1 pachet/zi) si am consumat ceaiuri:gastric si de galbenele, precum si gel de aloe vera.
Acum in aprilie am repetat analizele si au iesit pozitive in ceea ce priveste prezenta acestei bacterii. Mi s-a dat acelasi tratament pt alte 10 zile ca si in ianuarie.

Unde am gresit in tratament, de ce inca exista aceasta bacterie?daca nu a fost omorata la primul tratament cum poate fi la al doilea, din moment ce sunt aceleasi antibiotice...consider ca prezenta ei explica rezistenta la aceste antibiotice? cumva se poate lua de la animalul de casa...va intreb pt ca am avut un animal de companie foarte bolnav(pisica)...nu imi explic prezenta si rezistenta ei!

ce tratament naturist, ceaiuri, pastile pot urma dupa cel cu antibiotice astfel incat sa dispara aceasta bacterie?
va multumesc!
3 comentarii
0
27-04-2010, ora 13:30
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Bacteria aceasta o are toata lumea si nu este deloc motiv de panica. Panica duce la consumarea de medicamente fara rost. De indata ce ai facut aceste tratamente apar problemele adevarate.
Bacteria aceasta este IMPOSIBIL de omorat cu medicamente...si daca este "omorata" cu chimicale, apar altele si mai feroce in locul ei.
Trebuie sa eviti medicamentele pe viitor si sa apelezi la un tratament naturist sau homeopat.
Insa daca nu ai nici un simptom nici nu ai nimic !
Analizele pot fi gresite, probele pot fi contaminate si te poti trezi "bolnav" cand de fapt nu ai nimic.
Cunosc femei care si-au lasat extirpat intregul apara genital pe baza unei singure analize fara sa fi simtit vreodata ceva. !

Ai sau ai avut vreedata simptome reale ?????

Aici 2 cazuri de la care ai putea imvata sa eviti sa faci greselile care le-au facut altii inaintea ta.
http://forum.romedic.ro/prod/Incercati_HOMEOPATIA, _ajuta_incredibil_042566.html
0
27-04-2010, ora 17:55
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Argila e foarte buna, glutamina care stimuleaza secretia de gastrina si regenereaza mucoasa gastrica.
Momordica charantia, extractul din samburi de struguri, propolisul toate au efect antibacterian si sunt eficiente impotriva HP.

Insa trebuie sa va gandit si la refacerea florei utile digestiei, mai ales daca ati luat antibiotice.
Deci inainte de masa cu 60 de min si la distanta de antibacteriene este indicat un probiotic

enterolactis plus + ecoflorina cps sau erceflora cps

Eliminati painea, fainoasele excesul de proteine.
Aloe vera cu moderatie si nu perioade lungi de timp - se limina prin rinichi (nu aveti insufcienta ?) permeabilizeaza colonul pt diferite toxine.
0
03-05-2010, ora 20:12
claudyne
Nu este medic/terapeut
claudyne
Va multumesc din suflet, apreciez sfaturile voastre si le urmez! Voi reveni cu rezultatele urmatoarelor analize!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: