analize biochimia singelui-interpretare
ma simt rau, am toate simptomele unei spasmofilii si am facut urmatoarele analize: calciu ionic 3.64 (4.2-5.2)mg/dl, calciu total 8.8 (7-11.5)mg/dl, magneziu 1.67 (1.6-2.5), sideremie 87 (41-132). Cum se pot interpreta aceste analize? Care este legatura intre calciu ionic si calciul total? Pentru a creste cantitatea de calciu ionic ce suplimente trebuie sa iau? Multumesc!
4 comentarii
Calciul total este calciul circulant si nu are valoare diagnostica prea mare deoarece valoarea este foarte fluctuanta fiind dependenta de foarte multi factori(eu nici nu mai folosesc aceasta analiza)Calciul ionic este calciul din tesuturi.Si valoarea magneziului este foarte aproape de limita inferioara.Iti recomand ca-mg taxofit deoarece are o tehnologie mai speciala de eliberare pe rand a componentilor
Multumesc pentru raspuns, am inceput sa iau osteocare, de aprox 1 saptamina dar deocamdata situatia nu s-a schimbat. de miine o sa iau ce mi-ati recomandat.
Daca vreti un raspuns mai rapid puteti face injectabil 10 fiole de gluconolactat de calciu cu magneziu
Da stiu ca este cel mai eficient dar nu pot face injectii, am facut de 2-3 ori si de fiecare data am lesinat doar cind am vazut seringa, singura solutie ramin deocamdata comprimatele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2la analizele de sange se poate depista ca iau anticonceptionale?
- 4interpretare analize
- 1analize de sange
- 3analize complete sange
- 6Recomandare laborator de analize
- 3Rezultate analize sange
- 1Analize sange ficat
- 0Interpretare analize sange
- 3Analiza la sange gresita?
- 3Analize sange
- 1Nivel alfa galactozidaza marit
- 1Analize sange
- 1interpretare analize de sange--medic ginecolog, va rog din suflet!
- 1Analize sange
- 2interpretare analize medicale orl şi sange
- 1Va rog ajutati-ma.. analize la sange - neutrofile si eosinofile scazute
- 1Analize de sange - nevoie urgenta raspuns medical
- 0Durere in brat si vanataie dupa recoltarea de analize
- 1Infecție?
Mai multe informații despre: analize sange