Gust metalic in gura
Buna ziua, de vreo 2 zile am un gust metalic in gura si nu pot sa scap de el orice ar fi. Am si ceva iritatii pe limba, mentionez ça am mancat ceva dropsuri asta pentru ca m-am lasat de fumat acum 1 saptamana. Ce ar putea fi? Multumesc
1 comentarii
Bună ziua,
un gust metalic persistent în gură poate fi cauzat de mai multe lucruri, cum ar fi anumite medicamente, probleme dentare, probleme ale sistemului digestiv sau ale ficatului, deshidratare sau chiar stres. Consumul de dropsuri sau alte bomboane poate irita de asemenea limba și mucoasa bucală și poate provoca o senzație neplăcută în gură.
Dacă simptomele persistă sau se agravează, este recomandat să consultați un medic dentist sau un medic de familie. Un examen fizic și o istorie medicală detaliată pot ajuta la identificarea cauzei problemei. Este posibil să fie necesar să efectuați teste suplimentare, cum ar fi analize de sânge sau radiografii dentare.
În general, pentru a preveni gusturile neplăcute în gură, este important să vă mențineți o igienă orală bună și să evitați alimentele picante sau prea acide. De asemenea, este important să beți suficiente lichide pentru a vă menține hidratați.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
un gust metalic persistent în gură poate fi cauzat de mai multe lucruri, cum ar fi anumite medicamente, probleme dentare, probleme ale sistemului digestiv sau ale ficatului, deshidratare sau chiar stres. Consumul de dropsuri sau alte bomboane poate irita de asemenea limba și mucoasa bucală și poate provoca o senzație neplăcută în gură.
Dacă simptomele persistă sau se agravează, este recomandat să consultați un medic dentist sau un medic de familie. Un examen fizic și o istorie medicală detaliată pot ajuta la identificarea cauzei problemei. Este posibil să fie necesar să efectuați teste suplimentare, cum ar fi analize de sânge sau radiografii dentare.
În general, pentru a preveni gusturile neplăcute în gură, este important să vă mențineți o igienă orală bună și să evitați alimentele picante sau prea acide. De asemenea, este important să beți suficiente lichide pentru a vă menține hidratați.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1va rog mult ajutor, am un gust metalic in gura
- 2ajutor, am un gust metalic in gura
- 3sunt gravida si am nevoie de un rasp.pentru a sta linistita
- 1Gust si miros metalic
- 1Gust metalic in gura
- 0Stare de rau zilnica
- 1Gust metalic, de sange in gura..
- 4Intepaturi in gat pe partea stanga, durere ureche si ameteala, ganglioni
- 3Gust metalic in gura/apasari in diferite zone
- 3Gust sarat/acru/amar
- 4Gust metalic