Gust metalic in gura

27-06-2022
iulian015
Nu este medic/terapeut
iulian015
Buna ziua, de vreo 2 zile am un gust metalic in gura si nu pot sa scap de el orice ar fi. Am si ceva iritatii pe limba, mentionez ça am mancat ceva dropsuri asta pentru ca m-am lasat de fumat acum 1 saptamana. Ce ar putea fi? Multumesc
1 comentarii
0
19-03-2023, ora 10:20
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

un gust metalic persistent în gură poate fi cauzat de mai multe lucruri, cum ar fi anumite medicamente, probleme dentare, probleme ale sistemului digestiv sau ale ficatului, deshidratare sau chiar stres. Consumul de dropsuri sau alte bomboane poate irita de asemenea limba și mucoasa bucală și poate provoca o senzație neplăcută în gură.

Dacă simptomele persistă sau se agravează, este recomandat să consultați un medic dentist sau un medic de familie. Un examen fizic și o istorie medicală detaliată pot ajuta la identificarea cauzei problemei. Este posibil să fie necesar să efectuați teste suplimentare, cum ar fi analize de sânge sau radiografii dentare.

În general, pentru a preveni gusturile neplăcute în gură, este important să vă mențineți o igienă orală bună și să evitați alimentele picante sau prea acide. De asemenea, este important să beți suficiente lichide pentru a vă menține hidratați.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: