Greutatea copilului meu!

Buna, am o fetita de 4ani si cu o greutate de 14 kg, suntem la zi cu analizele care ne-au iesit bine si nu intelegem de ce nu ia in greutate, tin sa precizez ca are o alimentatie diversificata manaca orice mai putin mancare gatita.legumele, fructele, branzica nu lipsesc din alimentatia ei si totusi nu ia in greutate
4 comentarii

tocmai!!!!
CUM sa NU manance mancare gatita DELOC- la 4 anisori????
CE? mananca, atunci:.doar:
- fructe
- legume
- branzica
asta mananca d-soarele la cura de slabire...
incercati sa-i mai dati si cu "forta" mancare gatita!
- supe, ciorbe, chiar si cartofi natur, pilaf, cate o sarmalute, peste, spanac, cate un gratarel..etc.
Sa va traiasca sanatoasa!!
CUM sa NU manance mancare gatita DELOC- la 4 anisori????
CE? mananca, atunci:.doar:
- fructe
- legume
- branzica
asta mananca d-soarele la cura de slabire...
incercati sa-i mai dati si cu "forta" mancare gatita!
- supe, ciorbe, chiar si cartofi natur, pilaf, cate o sarmalute, peste, spanac, cate un gratarel..etc.
Sa va traiasca sanatoasa!!

Mancarici mai mananca, dar de ciorbe nu se atinge deloc, multumesc de sfat

Pentru o fetita e 4 ani sa zicem ca e greutate normala..trebuie cantarita lunar, nu prea des.daca analizele sunt bune, controlul la pediatru nu a descoperit nimic, nu-ti fa griji.ingrijita bine, intr-un ambient familial cald, curat, confortabil si fara stres se va dezvolta fiziologic..Asemenea copiilor supraponderali, si cei subponderali au probleme de crestere si evolutie ulterioara ; dar ea nu este inca subponderala...Dar daca de la o luna la alta va scadea in greutate trebuie sa va adresati neaparat pediatrului...Prezinta-i mancarea cat mai atractiv, in vesela pentru copii, cu personaje din desene animate preferate..sunt din plastic si nu sunt foarte scumpe...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pilozitate la baietei
- 15CALCULUL GREUTATII IDEALE LA COPIII
- 0Schimbari sexuale.
- 15Curiozitate adolescenta
- 3La copilul meu nu i se dezvoltă peninsul deloc
Mai multe informații despre: Dezvoltarea fizica a copilului scolar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: