Glandele perianale, , bichon maltez
![Beatrice 26](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am un bichon maltez 15 ani, de 5 luni de zile a facut o infectie a glandelor perianale, am fost la doctor ii face o injectie, ii storce glandele, si mi a dat o crema cu care sa o ung ii fiecare dimineata si seara, cu specficatia ca trebuie sa i bag degetul in fundulet, fac acest lucru de 5 luni, plus injectiile odata la aproximativ 3 saptamani, dar nu se vindeca, plus ca mi se pare prea mult timp de cand ii dau cu aceea crema care o amelioreaza pentru 2, 3 ore.in rest se scarpina la fundulet, in special noaptea, face crize care o tin 2, 3 ore fara sa o pot opri din scarpinat.
Va rog.ajutati ma, daca ati patit, sau ati auzit despre asa ceva
Oare se mai vindeca?
Imi este tare mila de ea..
Am un bichon maltez 15 ani, de 5 luni de zile a facut o infectie a glandelor perianale, am fost la doctor ii face o injectie, ii storce glandele, si mi a dat o crema cu care sa o ung ii fiecare dimineata si seara, cu specficatia ca trebuie sa i bag degetul in fundulet, fac acest lucru de 5 luni, plus injectiile odata la aproximativ 3 saptamani, dar nu se vindeca, plus ca mi se pare prea mult timp de cand ii dau cu aceea crema care o amelioreaza pentru 2, 3 ore.in rest se scarpina la fundulet, in special noaptea, face crize care o tin 2, 3 ore fara sa o pot opri din scarpinat.
Va rog.ajutati ma, daca ati patit, sau ati auzit despre asa ceva
Oare se mai vindeca?
Imi este tare mila de ea..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Administrare Kesium 500mg
- 2Mușcătura de caine
- 0Husky probleme cu picioarele din spate
- 0Interpretare analize de sange bichon
- 0Pneumonie bulldog francez
- 1Boli transmise de la caine la om
- 0Lipoame/ erupții cutanate cu ulcerații rottweiler
- 0Umflatura coate ciobanesc german
- 3Ce paraziti sunt si care este remediul?
- 0Parvoviroza la pui de golden