Tinctura de ghințură pt parazitoze
Buna ziua! Fata mea are eructații cu miros de ou de ieri, are și oxiuri. Am citit că tinctura de ghințură este foarte buna pt parazitoze, ficat, fiere și as vrea sa știu dacă se poate da și la 13 ani. Mulțumesc
1 comentarii
0
07-01-2025, ora 00:28
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună, Adina.
Da, poți să îi administrezi fiicei tale tinctura de ghințură conform prospectului însoțitor. Dar pentru a avea rezultate notabile trebuie să facă o cură de 3 luni. Proprietățile ghințurii o recomandă pentru problemele de sănătate menționate de dv. Este tonic amar, stomahic, aperitiv, stimulent al sistemului nervos central, stimulent gastric, coleretic-colagog, antipiretic, antimalaric, vermifug, orexigen. Se recomandă pentru: stimularea funcției ficatului și a sistemului nervos, gastrite hipoacide, dischinezie biliară, colecistite, indigestie, balonare, combaterea viermilor intestinali, anorexie.
Multă sănătate!
Cu respect,
Mr. Nick
Da, poți să îi administrezi fiicei tale tinctura de ghințură conform prospectului însoțitor. Dar pentru a avea rezultate notabile trebuie să facă o cură de 3 luni. Proprietățile ghințurii o recomandă pentru problemele de sănătate menționate de dv. Este tonic amar, stomahic, aperitiv, stimulent al sistemului nervos central, stimulent gastric, coleretic-colagog, antipiretic, antimalaric, vermifug, orexigen. Se recomandă pentru: stimularea funcției ficatului și a sistemului nervos, gastrite hipoacide, dischinezie biliară, colecistite, indigestie, balonare, combaterea viermilor intestinali, anorexie.
Multă sănătate!
Cu respect,
Mr. Nick
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Paraziti intestinli
- 1Medicamente pentru teniaza-lipsa?
- 1Biltricide 600mg
- 3Paraziți
- 1Parazit/Bacterii in nas
- 0examen coproparazitologic va rog sa ma ajutati..
- 0Cura pt paraziti intenstinali
- 0Viermi intestinali
- 3Infectie parazitara - neobisnuita. de 7 luni !
- 0Intrebare tratament cu duador pentru giardia
- 1Oxiuri - nu stiu ce sa mananc, ca am inteles ca nu am voie carne sucuri lapte branza dulciuri
- 0Paraziti intestinali copil
- 0Constipatie - infectie parazitara sau nu
- 1NIKVORM
Mai multe informații despre: Parazitozele intestinale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: