Gastroenterologie pediatrică.
Băiețelul meu a avut ROTAVIRUS acum o lună. Am fost la spital iar la ieșire nea recomandat să mai ținem regim(orez, pâine prăjită și supă de morcovi). Cred că i-am ținut prea mult căci băiețelul meu se plânge de burtică și face scaun foarte greu. El avea scaun zilnic și normal. Acum face la 2-3 zile.Nu știu ce să îi gătesc sau ce iași putea da pentru a reveni la normal scaunul. Miercuri avem programare la medic, dar până atunci nu știu cum să îl ajut.
2 comentarii
Buna seara,
Alimentatia este pe primul rand in reglarea tranzitului intestinal. Ii dati legume si fructe bogate in fibre. Vara este foarte ofertanta in acest sens. Ii dati spanac, fasole verde, mazare, porumb, caise, piersici, sucuri proaspăt stoarse din fructe de sezon.
Tratament indicat Debridat 3x/zi si Bifidobaby 2x1plic /zi 10 zile
Alimentatia este pe primul rand in reglarea tranzitului intestinal. Ii dati legume si fructe bogate in fibre. Vara este foarte ofertanta in acest sens. Ii dati spanac, fasole verde, mazare, porumb, caise, piersici, sucuri proaspăt stoarse din fructe de sezon.
Tratament indicat Debridat 3x/zi si Bifidobaby 2x1plic /zi 10 zile
Mulțumesc frumos pentru ajutor. Debridat nu îi pot da căci face alergie la el( se umple de pete mari și roși cu mâncărimi). Dar îi voi introduce alimentele enumerate de dumneavoastră.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Constipatia la copil
- 2scaun cu firisoare de sange
- 6Constipatia cronica la copil 4 ani si 7 luni
- 5Biopsie colon -copil 3 ani- rog raspuns urgent
- 6copil de 1 an hemoroizi de la constipatie?
- 16constipatie cronica
- 20constipatie cronica la un copil de un an jumate
- 7scaun tare cu sange
- 14scaun constipat
- 2dam sau nu mancare copiilor noaptea?
- 0constipatie copil 2 ani
- 1Constipatia psihogena
- 0Duphalac Fruit
- 4Bebe 11luni constipat frecvent
- 1Genotip 13910 C/C (homozigot)
- 0Constipația
- 6Am o fetita în vârstă de 4 ani... De 1 an de zile ne confruntam cu constipația
Mai multe informații despre: Constipatia la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: